• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • "День відкритих дверей" в клубах за місцем проживання

"День відкритих дверей" в клубах за місцем проживання

2013-09-14

/Files/images/Центр/-ad1GA_ZSik.jpg

На минулих вихідних в Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання пройшла важлива подія – «День відкритих дверей». Вже традиційно, шостий рік поспіль, дитячі клуби відкрили свої двері для всіх бажаючих активно, з користю та весело проводити своє дозвілля.

В клубі «Фортуна» до заходу підійшли зі всією серйозністю. Активну участь в заході взяли педагог-організатор клубу та керівники гуртків. Вони розповідали дітям про те, чому можна навчитися відвідуючи заняття гуртка, проводили цікаві активітети, вікторини, пізнавальні та розважальні ігри. Також діти мали змогу взяти участь в музичному флеш-мобі та майстерні з боді-арту. Наприкінці заходу найактивніші діти отримали заохочувальні подарунки.

Привітно відчинив свої двері і клуб «Ровесник». До клубу завітали діти, що вже знайомі з його роботою, а також майбутні вихованці, що прийшли вперше з батьками. Під час заходу була презентована діяльність клубу та гуртків за інтересами, діти змогли взяти участь в цікавих іграх та майстер-класах.

В клубі «Джерельце» також відчувалося свято. Багато дітей мікрорайону із задоволенням відвідали захід. Їх оточила увагою педагог-організатор клубу. Діти мали змогу поспілкуватися один з одним, розважитися, дізнатися нові факти про клуб, пригоститися солодкими подарунками.

Затишною атмосфера була і у клубі «Чайка». Діти, що відвідали клуб в цей день, змогли відчути себе справжніми флористами, доторкнутися до світу гайдингу, ознайомитися з роботами об’єднання за інтересами «Паперова пластика». Всі присутні отримали багато позитивних емоцій, адже весела ігротека, що проводилася педагогом-організатором клубу, сподобалася всім без винятку.

Педагог-організатор клубу «Берегиня» запропонувала дітям взяти участь у майстер-класі та пограти в ігри. Старші вихованці клубу підготували невеликий творчий концерт для молодших дітей.

У відділі соціально-профілактичної роботи також вітали старих та нових вихованців. Майстер-клас з виготовлення об’ємної святкової листівки для молодших, підборка ігор для старших – ось, що чекало на відвідувачів. А ще презентація відео-робіт знятих вихованцями відділу минулого навчального року: гостросюжетне та смішне відео «Прокляття Червоної шапочки», а також яскраве та затишне відео «Вечори на хуторі біля Диканьки». Наприкінці заходу всіх присутніх чекала дитяча дискотека.

В клубі «Юність» діти отримали можливість позмагатися у спритності, кмітливості, вправності під час дитячої ігротеки. Також гуртки, що проводять заняття в клубі, презентували свою діяльність. Діти взяли участь у великій грі, де ходили по станціях, виконували завдання та набирали бали. Переможці гри отримали смачну винагороду.

Не менш цікаво «День відкритих дверей» пройшов і в інших клубах – «Мушкетер», «Юніор», «Червоні вітрила», «Інтелект», «Україна», «Десна», «Клуб ім. Ю.О. Гагаріна». Крім розважальної програми, діти з батьками отримали інформацію про діяльність клубів, змогли записатися до гуртків, що їх зацікавили.

Запрошуємо до клубів за місцем проживання. В цьому навчальному році заплановано безліч традиційних та нових, невеликих та масових, пізнавальних та розважальних заходів. Ми – поряд, ми – в кожному районі, ми – за крок від дому.

Кiлькiсть переглядiв: 198

Коментарi