Творчий концерт "Вітраж" 2013

2013-05-21

/Files/images/Центр/chgk2011/P5210004.JPG

Закінчення навчального року святкують не лише в школах, а й у клубах за місцем проживання. Тож запрошуємо на невеликий дайджест творчого концерту вихованців клубів за місцем проживання "Вітраж", який став підсумком 2012-2013 навчального року в Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання.

Концерт розпочався виступом маленької україночки Вікторії Галамаги, що займається в клубі "Камертон". Вона виконал пісню "Річечка Чебрич" та своїм голосом причарувала гостей концерту. Танцювальний колектив "Форсаж" під керівництвом Янко Тетяни Вікторівни, що настіпним вийшов на сцену, показав декілька стилів сучасного танцю в номері "Мікс", який був підготовлений маленькими танцівниками лише за тиждень спеціально для концерту. Після їх виступу настала перша урочиста мить - нагородження переможців спартакіади "Здоров`я", що проводилася в декілька етапів протягом всього навчального року. А переможцями за сумою всіх балів стали: І місце - клуб "Десна", ІІ місце - клуб "Мушкетер", ІІІ місце - клуб "Берегиня". Всі клуби за участь у спартакіаді були нагороджені футбольними м`ячами. Пісня "Солнышко" від Оніщенко Катерини, Юсухно Кристини, Лози Юлії з клубу "Юність" стала подарунком для переможців. А концерт продовжився сучасним танцем, що був підготовлений вихованцями клубу "Інтелект". Після виступу дівчат, що сподобався глядачам, ведучі запросли на сцену педагогів-організаторів Центру та запропонували їм відчути себе дітьми - взяти участь у дитячому конкурсі. Азарту та бажання перемогти педагогам було не займати! Конкурс пройшов весело, вихованці щиро вболівали за перемогу своїх педагогів. А після конкурсу всі педагоги-організатори, що непокладаючи зусиль щодня працюють для дітей міста, були винагороджені бурхливими оплесками вихованців, за їх роботу, старання, фантазію та любов до дітей! І в подарунок для всього педагогічного колективу Центру прозвучала пісня "Мы желаем счастья вам!", яку виконала Валерія Богдасарова, вихованиця клубу "Клуб ім. Ю.О. Гагаріна". Після виступу всім глядачам було запропоновано взяти участь у вікторині на знання клубів, історії Центру, розважальних заходів, що проводилися продовж року. Морозов Микола, що займається в клубі "Мушкетер", продовжив концерт піснею "Праздник" та зірвав бурхливі оплески глядачів. Останнім номером в програмі став виступ молодих хлопці, що займаються в різних танцювальних колективах, але об`єднує їх одне - брейк-данс. Вони достойно представили клуб "Прометей" на концерті, глядачі були в захоплені від їх виступу, а найменьші з них пообіцяли брати приклад, старанно навчатися та у майбутньому виступати не гірше. Завершився святковий вечір нагородженням переможців рейтингу клубів, що тривав увесь рік. А переможцями стали: І місце - клуб "Мушкетер", ІІ місце - клуб "Ровесник", ІІІ місце - клуб "Десна".

Вітаємо всіх із завершенням 2012-2013 навчального року! Нагадуємо, що клуби продовжують працювати для дітей весь рік і літо не є виключенням. Ми - поряд, ми - в кожному районі, ми - за крок від дому!

/Files/images/Центр/chgk2011/P5210178.JPG

/Files/images/Центр/chgk2011/P5210114.JPG

/Files/images/Центр/chgk2011/P5210099.JPG

/Files/images/Центр/chgk2011/P5210073.JPG

/Files/images/Центр/chgk2011/P5210060.JPG

/Files/images/Центр/chgk2011/P5210019.JPG

/Files/images/Центр/chgk2011/P5210001.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 201

Коментарi