• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Фізкультурно-оздоровчий захід «Малі олімпійські ігри»

Фізкультурно-оздоровчий захід «Малі олімпійські ігри»

2013-05-07

/Files/images/18.jpg
В клубах за місцем проживання пройшов фізкультурно-оздоровчий захід «Малі олімпійські ігри»

30 квітня 2013 року було проведено фізкультурно-оздоровчий захід «Малі олімпійські ігри». Організаторами заходу став комунальний заклад «Позашкільний навчальний заклад» «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради. Захід проводився за підтримки обласного осередку НОК України. Змагання відбулися на спортивному майданчику ЗНЗ№30

Метою заходу стало формування здорового способу життя, сприяння активному відпочинку та організація змістовного дозвілля дітей, спілкування вихованців з видатними спортсменами Чернігівщини.

Учасників змагань привітала заслужений майстер спорту України з біатлону, призерка чемпіонатів світу та Європи - Лемеш Н.П.

Ніна Петрівна побажала підліткам здорового суперництва, завзяття та успіху.

Участь у змаганнях брали діти шкільного віку, активні вихованці та відвідувачі міських клубів за місцем проживання. Кожна команда складалася з восьми учасників.

Учасники заходу мали змогу позмагатися в швидкості, спритності, гнучкості та влучності на 10 різноманітних станціях. Важливим моментом став факт не тільки персональних досягнень членів команди, а й їх загальнокомандна динаміка та згуртованість.

З’ясувати стосунки в найкращих олімпійських традиціях зійшлися вісім збірних команд:

- команда «Адреналін» (збірна команда клубів «Інтелект» та «Клуб імені Ю.О. Гагаріна);

- команда «Олімпійці» (збірна команд клубів «Чайка» та «Джерельце»);

- команда «Динаміт» (збірна команд клубів «Десна» та «Мушкетер»);

- команда «Юніори» (збірна команд клубів « Юніор» та «Червоні вітрила»);

- команда «Авангард» (збірна команд клубів «Берегиня» та «Ровісник»);

- команда «Вимпел» (збірна команд клубів «Щит княжого міста» та «Україна»);

- команда «Фортуна» (збірна команд клубів «Юність» та «Фортуна»);

- команда «Непереможні чемпіони» (збірна команд клубів «Камертон» та відділу соціально-профілактичної роботи).

Перемога знайшла своїх володарів:

ІІІ місце виборола команда «Вимпел»

ІІ місце – за командою «Юніори»

І місце заслужено отримала команда – «Динаміт»

Всі учасники отримали заохочувальні прози та грамоти. А справжнім «коштовним» подарунком від обласного осередку НОК України для комунального закладу став набір з футбольних м’ячів для кожного з клубів за місцем проживання. Кращого подарунку напередодні літнього періоду марно й шукати.

Подібні змагання серед клубів за місцем проживання, при тісній співпраці з обласним осередком НОК України, проходять не вперше. «Малі олімпійські ігри» є другою частиною невеликого «олімпійського» проекту Центру у 2012-13 навчальному році. Взимку клубні команди вже змагались між собою на «Зимових олімпійських розвагах».

Керівництво Центру вбачає особливу важливість та перспективність в цьому, одному з пріоритетних для закладу, напрямках роботи дитячо-підліткових клубів, та у співпраці з чернігівськими олімпійцями. Методична служба Центру висловлює особливу персональну подяку Лемеш Ніні Петрівні та впевнена в подальшому розвитку плідної співпраці.

А керівництво Центру з радістю запрошують усіх дітей та підлітків міста відвідувати клуби за місцем проживання у літній період. Ми працюємо протягом усього року! Приходьте – обов’язково буде не тільки весело, а й корисно!!!

«Ми поряд! Ми в кожному районі! Ми – за крок від дому!»

Методична та Інформаційна служби Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання

Кiлькiсть переглядiв: 182

Коментарi