АНОНС. КВК "Веселий пінгвін"

2013-04-09

КВК

12 квітня в Чернігові в актовому залі Коледжу економіки і технологій ЧДТУ відбудеться ІV дитячо-юнацька гра КВК «Веселий пінгвін» серед команд клубів за місцем проживання. Початок о 15.00.

Організатором заходу є комунальний заклад «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради. Проведення заходу стало можливим за сприяння відділу у справах сім`ї та молоді Чернігівської міської ради та Коледжу економіки і технологій ЧДТУ.

КВК серед дитячих збірних команд клубів за місцем проживання проводиться вже четвертий рік поспіль. Захід став улюбленим для педагогічного колективу і вихованців Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання.

Команди клубів протягом усього березня старанно та наполегливо готувалися до гри. Цього року темою гри став вислів «КВК 2013 – гарна прикмета».

У грі змагатимуться наступні команди:

- команда «ОБА-НА!» (збірна клубів «Джерельце», «Чайка» та «Мушкетер»);

- команда «Ударені током» (команда клубу «Берегиня»);

- команда «Та ти шо?» (команда відділу соціально-профілактичної роботи);

- команда «Адреналін» (збірна клубів «Червоні вітрила», «Десна» та «Юніор»);

- команда «Умма-а-а персики!» (збірна клубів «Юність» та «Фортуна»);

- команда «Смішарики» (збірна клубів «Інтелект», «Щит княжого міста», «Клуб ім. Ю.О. Гагаріна» та «Ровесник»).

Командам буде запропоновано позмагатися у наступних конкурсах:

- «Домашнє завдання» - підготовлений виступ за темою гри.

- «Демотиватор» - новий конкурс, у якому команди повинні будуть вигадати жартівливі вислови-підписи під веселими фотографіями.

Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання запрошує всіх бажаючих відвідати ІV дитячо-юнацьку гру КВК «Веселий пінгвін».

Кiлькiсть переглядiв: 205

Коментарi