• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Результати квесту "Формування команди"

Результати квесту "Формування команди"

2013-03-06

/Files/images/Центр/DSC01436.JPG

В "Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання" протягом 14 днів проходив квест "Формування команди". Він став досить незвичним явищем для клубів, тому хочемо поділитися з вами своїми враженнями.

Всі клуби за місцем проживання були поділені на три команди:

Команда №1 - клуби "Інтелект", "Джерельце", "Фортуна", "Юність", "Червоні вітрила".

Команда №2 - клуби "Чайка", "Клуб ім. Ю.О. Гагаріна", "Берегиня", "Україна", "Десна" та ВСПР.

Команда №3 - клуби "Камертон", "Ровесник", "Мушкетер", "Щит княжого міста", "Юніор".

Квест проходив в три етапи. Завдання першого етапу були розраховані на роботу в команді педагогів, другого - на виконання індивідуальних завдань разом з вихованцями, а третього - на творчу роботу в середині команди педагогів та підведення підсумків квесту.

Вихованці клубів, разом з своїми педагогами-організаторами, активно долучилися до виконання завдань квесті. Нікому не була байдужа доля команди, всі намагалися виконати якомога більше завдань. Для цього довелося обійти багато відомих місць Чернігова, знайти величезну білочку та героїв мультфільмів, переконати прийняти участь в фотосесії своїх домашніх улюбленців, сфотографуватися з декількома відомими людьми Чернігова, потурбувати мера 300 000 міста, тісно поспілкувати з пасажирами та водіями маршрутного таксі №30 та тролейбусу №7 і ще зробити багато-багато цікавого!

Справжня битва розгорнулася між командами в групі Центру в інтернеті http://vk.com/feed#/club14978843. Загалом за 14 днів голосування за кращу команду в ньому прийняли участь 1574 людини, лідер голосування постійно змінювався. Та всеж команда №3 змогла набрати більше голосів ніж інші.

А закінчився квест творчим кулінарним завданням. Командам було необхідно приготувати смачну та гарну страву із запропонованих продуктів. Всі з успіхом впоралися та отримали однакову кількість балів за свої шедеври. А в цей час організатори підраховували зароблені командами бали. Так, під смачні страви з чаєм, і відбулося оголошення переможців. Третє місце зайняла команда №3 із загальною сумою балів 207. Друге місце зайняла команда №2 із загальною сумою балів 298. І лише на 3 бали випередивши команду №2, із загальною сумою балів 301, перемогла команда №1. Організатори щиро вдячні всім-всім-всім, хто прийняв участь в квесті, та поздоровляють переможців! Клуби показали себе справжньою згуртованою та дружньою командою!

Нагадуємо, що в Центрі триває змагання на найактивніший та найкращий клуб 2013 року. Клуби отримують свої відзнаки в загальному рейтингу клубів і за проходження цього квесті. За третє місце - "Серця" (3 бали), за друге місце - "Метеликів" (6 балів), за перше місце - "Смайлики" (10 балів).

А найкращі фото з квесту дивіться нижче та в групі Центру.

/Files/images/Центр/мультяшки 1.jpg

/Files/images/Центр/xCDY0QdChL8.jpg

/Files/images/Центр/Фото1032.jpg

/Files/images/Центр/З рудою людиною.JPG

/Files/images/Центр/IMG_1867.jpg

/Files/images/Центр/DSCN9225.JPG

/Files/images/Центр/DSCN5105.jpg

/Files/images/Центр/DSCN5097.jpg

/Files/images/Центр/BUxz1a4nMQs.jpg

/Files/images/Центр/DSC01411.JPG

/Files/images/Центр/12а.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 183

Коментарi