Конкурс "Міс Зимонька-Зима"

2013-02-26

Весела зимова пора добігла кінця. Дивовижна пора, яку обожнюють усі діти, час новорічних свят, колядок і щедрівок, довгоочікуваних канікул… Зима кожного року дарує всім нам святковий настрій, засніжену природу, зимові розваги – катання на санчатах, лижах та ковзанах.

А спільно завершити цю зимову казку вирішили клуби за місцем проживання «Джерельце» та «Юність» проведенням найчарівнішого конкурсу «Міс - Зимонька-Зима».

Конкурсно-розважальну програму провела педагог-організатор клубу «Джерельце» Бойко Тетяна Георгіївна 23 лютого 2013 року.

У заході прийняли участь 7 конкурсанток. 5 з них представляли клуб «Джерельце», а 2 конкурсантки – клуб «Юність». Кожна з конкурсанток мала можливість показати свої вміння, проявити свої знання про рідну країну та місто, продемонструвати свої музичні та хореографічні таланти.

П’ятеро дівчат розділили між собою наступні номінації: «Міс талант», «Міс ерудиція», «Міс артистизм», «Міс чарівність» та «Міс музичність». Звання «Віце-міс Зимонька Зима» і почесне друге місце отримала Юсухно Кристина (клуб «Юність»). А переможницею конкурсу стала Лисова Діана (клуб «Джерельце»), яка і отримала титул «Міс – Зимонька-Зима» Всі конкурсанти, журі та глядачі отримали море позитивних емоцій та задоволення від участі у заході.

Клуб «Джерельце» висловлює вдячність педагогам-організаторам клубів «Червоні вітрила», «Інтелект» та «Фортуна» за допомогу в організації та художній підготовці до проведення заходу.

Кiлькiсть переглядiв: 247

Коментарi