• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Конкурсно-розважальний захід "Міс і Містер Че"

Конкурсно-розважальний захід "Міс і Містер Че"

2013-02-15

/Files/images/IMG_4912.JPG

15 лютого 2013 року «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» провів конкурсно-розважальний заклад «Міс і Містер Че», який був присвячений Дню Св. Валентина, святу кохання та романтики. Захід проводиться вже другий рік поспіль, в ньому приймають участь найяскравіші, найталановитіші та найактивніші вихованці клубів за місцем проживання. Метою заходу було сприяти формуванню культури міжстатевих стосунків, поваги до протилежної статі, згуртованості вихованців клубів.

Учасники змагалися в двох номінаціях – «Міс Че» та «Містер Че». Критеріями вибору переможців були їх активність, вміння поводити себе на сцені, кмітливість, оригінальність та образ. А головне змагання продовж вечора відбувалося між двома командами – командою дівчат та командою хлопців. До команди дівчат увійшли: Авраменко Оксана (клуб «Юність»), Морейченко Ольга (клуб «Мушкетер»), Рибачук Надія («Клуб ім. Ю.О. Гагаріна»), Озява Катерина (клуб «Ровесник»), Андрієвська Єлизавета (клуб «Чайка»), Кисловець Каріна (клуб «Інтелект»), Білан Марина (клуб «Джерельце»), Тимченко Ірина (клуб «Берегиня»), Лучка Катерина (клуб «Україна»). До команди хлопців увійшли: Самко Антон (клуб «Юніор»), Петров Євгеній (клуб «Щит княжого міста»), Кондрат Ярослав (клуб «Червоні вітрила»), Ковалевський Андрій (відділ соціально-профілактичної роботи), Музика Богдан (клуб «Камертон»), Самонов Олександр (клуб «Фортуна»), Рибалочко Михайло («Клуб ім. Ю.О. Гагаріна»), Рогачов Вадим (клуб «Ровесник»), Павленко Олексій (клуб «Десна»).

Конкурсно-розважальна програма заходу складалася з 6 раундів – «Дивоглядки», «Хто я?», «Жінка чи чоловік?», «Інтелектуальний кросворд», «Незнайомі слова», «Відомі пари», а закінчився конкурс запальним танцювальним марафоном. Змагання пройшло цікаво та весело, а групи підтримки учасників були дуже активними та дружніми.

До журі увійшли директор «Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Давидов В.В., заступник начальника відділу у справах сім`ї та молоді Котенко В.А., фахівець з соціальної роботи ЧМЦСССДМ Савченко А.О. Журі високо оцінило підготовку учасників та їх команд підтримки, подякувало їм за активність та творчий підхід. Загальну перемогу в змаганнях з відривом всього у 3 бали отримала команда дівчат. За рішенням журі звання «Міс Че» отримала Озява Катерина (клуб «Ровесник»), а звання «Містер Че» - Петров Євгеній (клуб «Щит княжого міста»).

Центр вдячний за технічну підтримку в проведенні заходу ЗНЗ № 27.

В «Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» постійно організовуються тематичні розважальні, пізнавальні, творчі, виховні масові заходи. Двері клубів за місцем проживання завжди відкриті для дітей та молоді міста.

Кiлькiсть переглядiв: 227

Коментарi