• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Пізнавально-розважальна програма «Я люблю Україну!»

Пізнавально-розважальна програма «Я люблю Україну!»

2013-01-28

22 січня всі українці відзначили свято Соборності та Свободи України. З нагоди свята в «Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» було проведено пізнавально-розважальну програму "Я люблю Україну!". Захід мав на меті сприяти: формуванню громадянської свідомості у дітей; вихованню почуття патріотизму та любові до України; самоідентифікації себе як представників української нації; оволодіння вихованцями новими знання про Україну.

У заході прийняли участь всі клуби за місцем проживання, а відбувся він на території наступних клубів: клуб "Червоні вітрила" (спільний захід клубів "Червоні вітрила", "Юніор", "Десна"); клуб "Ровесник"; клуб "Клуб ім. Ю.О. Гагаріна" (спільний захід клубів "Клуб ім. Ю.О. Гагаріна", "Інтелект", "Щит княжого міста"); клуб "Камертон" (спільний захід клубів "Камертон" та "Джерельце"); клуб "Україна" (спільний захід клубів "Україна", "Чайка", "Мушкетер"); клуб "Юність" (спільний захід клубів "Юність", "Фортуна", "Берегиня"); відділ соціально-профілактичної роботи.

Програма заходу складалася з різноманітних інтелектуальних завдань, які містили інформацію про Україну, її мешканців, досягнення та унікальність нашої держави. Конкурсні завдання виконували команди, між якими йшла запекла боротьба за звання найкращого знавця України. Між завданнями, команди мали змогу переглянути номери художньої самодіяльності, що були підготовлені силами самих вихованців. Захід пройшов у невимушеній атмосфері – було все: команди жартували, розповідали гуморески, співали українські пісні, танцювали гопак, торгувалися, як на справжньому українському ярмарку, за бали. А в деяких клуба, з ініціативи самих вихованців, заспівали гімн України. Учасники показали себе справжніми знавцями історії, державного устрою України, її культури та традицій, української кулінарії та традиційного народного одягу. Це не останнє свято цього навчального року, Центром заплановано ще багато цікавих, творчих, пізнавальних заходів. Запрошуємо всіх відвідати найближчий клуб за місцем проживання. Ми – поряд, ми – у кожному районі, ми – за крок від дому.

Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi