• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ІІІ міський дитячий турнір з гри "Що? Де? Коли?"

ІІІ міський дитячий турнір з гри "Що? Де? Коли?"

2012-11-30

/Files/images/2.jpg

30 листопада 2012 року відбувся ІІІ Міський дитячий інтелектуальний турнір з гри «Що? Де? Коли?». В турнірі взяли участь команди з учнів 9-11 класів сформовані на базі клубів за місцем проживання та шкіл міста.

Турнір пройшов в результаті співпраці комунального закладу «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради, відділу у справах сім’ї та молоді Чернігівської міської ради, Чернігівської міської молодіжної громадської організації «Клуб інтелектуальної молоді – КІМ» та управління освіти Чернігівської міської ради.

Місцем проведення гри, вже традиційно, стала актова зала спеціалізованої загальноосвітньої середньої школи №1 з поглибленим вивченням іноземних мов. Саме ця зала змогла вмістити рекордну кількість команд – 37.

Турнірна гра проходила паралельно в двох підгрупах: дитячо-підліткових клубів за місцем проживання та шкіл міста.. В кожній з підгруп окремо визначалися переможці. Підгрупу клубів представляли 14 команд і 23 команди – підгрупу шкіл. Загалом у заході прийняло участь більше 220 учасників.

Головну мету турніру організатори вбачають у наданні дітям можливості реалізації власних інтелектуальних здібностей, залучення дітей та підлітків до традицій змістовного і корисного дозвілля. Турнір сприяє досягненню більш тісної співпраці клубів за місцем проживання зі школами міста, популяризації роботи Центру та клубів за місцем проживання загалом, впровадження інноваційних форм та методів роботи з дітьми та молоддю, популяризації руху інтелектуальної молоді Чернігова.

Організаторам приємно відмітити, що міський дитячий інтелектуальний турнір з гри «Що? Де? Коли?» став традиційним щорічним заходом. З кожним роком його популярність зростає, про що свідчать дані про команди-учасниці, кількість яких щороку зростає.

Гра складалася з 3-х турів по 12 запитань кожен. Протягом напруженої боротьби перемога знайшла своїх володарів.

Результати гри:

Підгрупа клубів -

ІІІ місце – команда «Чайка» (клуб «Чайка»);

ІІ місце – команда «Блискавка» (клуб «Берегиня»);

І місце – команда «Камертон» (клуб «Камертон»).

Підгрупа шкіл -

ІІІ місце – команда «Natus Vincere» (ЗНЗ №29);

ІІ місце – команда «Перфоратор» (ЗНЗ №35);

І місце – команда «Драйвери» (ЗНЗ №3).

Від щирого серця вітаємо учасників та переможців турніру!

Традиційно учасники та переможці турніру не покинули захід без подарунків. Підтримку в організації та проведенні турніру надав відділ у справах сім`ї та молоді Чернігівської міської ради та управління освіти Чернігівської міської ради. Усі команди отримали пам’ятні дипломи, а абсолютні переможці – набори канцелярського приладдя. Команди, що посіли І, ІІ та ІІІ місця, отримали спеціальні командні сертифікати-запрошення та можливість відвідати 3D кінозал в кінотеатрі ім. Щорса. Переможці турніру – команди «Драйвери» та «Камертон» - забрали з собою пам`ятні кубки за І місце та запрошення на безкоштовне відвідання АРС Катка.

Організатори заходу висловлюють щиру подяку всім, хто долучився до того, щоб ІІІ міський дитячий інтелектуальний турнір з гри "Що? Де? Коли?" відбувся та пройшов на належному рівні.

Кiлькiсть переглядiв: 210

Коментарi