"Осінній бал 2012. Капелюшна вечірка"

2012-10-26

/Files/images/IMG_4547.JPG

Осінь - яскрава, дивна, музична! Як багато пов`язано з її природньою красою! А ще осінь - це пора, коли треба рахувати курчат. Тож в "Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання" їх також порахували. В ролі курчат були найактивніші вихованці клубів, "зірки", найперші помічники педагогів. А "рахувалися курчата" цього року на "Осінньому балу - 2012. Капелюшна вечірка", який відбувся 26 жовтня в клубі "Прометей".

На "Осінній бал", який щорічно проходить у Центрі, запрошуються ті вихованці, що змогли проявити себе продовж минулого навчального року. Запрошення на вечірку - це винагорода за старання та допомогу.

Свято вдалося. Тож розкажемо про нього докладніше. Під час вечірки обов`язково необхідно було дотриматися дрес-коду - прийти в капелюсі. Діти разом з педагогами-організаторами готувалися заздалегідь - продумували свій образ, підбирали вбрання до нього, виготовляли капелюшки.

"Осінній бал" розпочався. Всі гості, що прибули на нього, мали змогу пограти в ігри з капелюхами, відповісти на запитання "Капелюшної вікторини", прийняти участь в призовій лотереї, ознайомитися з історією капелюшків. Гості почули невеликий сюрприз від діджея, а саме бітбокс. Кульмінацією вечора стали дві події - парад капелюшків, де кожен мав змогу продемонструвати свій витвір, а також нагородження всіх присутніх подяками за активну діяльність в клубах, участь в заходах. В залі працював фотограф, тож всі бажаючі мали змогу сфотографуватися один з одним, або з майже справжньою "приїжджою гостею, Катериною Осадчою", любителькою екстравагантних капелюшків. А наприкінці вечора на дітей чекали солодкі ласощі та весела дискотека від діджея Боді4.

/Files/images/IMG_4496.JPG

/Files/images/IMG_4456.jpg

/Files/images/IMG_4498.JPG

/Files/images/IMG_4512.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 360

Коментарi