До нових зустрічей!

2017-05-24

24 травня в урочищі Ялівщина відбувся розважальний захід "До нових зустрічей!" для найактивніших вихованців клубів за місцем проживання. Організатором був Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання за підтримки Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради. Захід був символічним підведенням підсумків навчального року та відкриттям літнього сезону змістовного дозвілля у клубах за місцем проживання.

На учасників чекали: розважальна квестова програма, пікнік у колі друзів, оголошення підсумків конкурсів та змагань, у яких вихованці брали участь протягом року та нагородження переможців. Свято супроводжували яскраві враження, веселий настрій, незабутні емоції, дружня компанія та подарунки. До речі подарунки були не тільки корисні, а ще й смачні. Наприкінці свята всі могли поласувати морозивом від ТОВ "Екко-Чернігів".
Висловлюємо подяку за співпрацю Центральному парку культури та відпочинку, Чернігівському міському Центру туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю, Чернігівському міському Центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".
Кiлькiсть переглядiв: 357

Коментарi