Мурал

2017-04-24

/Files/images/Козак.jpg

Ось такий мурал прикрашає тепер фасад одного з клубів за місцем проживання, а саме «Прометей», що знаходиться по вулиці Козацькій, 13а. Зображення незламного козака з’явилося на фасаді будинку завдяки ініціативі проекту «До тебе моє місто промовляє». Цей проект є одним із переможців конкурсу розвитку локальної громади та туристичної привабливості міста Чернігова. Конкурс запроваджено та реалізується Чернігівською міською радою разом з Британською радою в Україні.

Появі малюнку передувало активне обговорення концепції та місця розташування. Адміністрація Центру та автори проекту, розглянувши різні варіанти, зійшлися на думці, що доречніше за все розмістити козака на фасаді клубу, який знаходиться на Козацькій вулиці.
Оскільки приміщення, де розташований малюнок, знаходиться на зупинці, то в захваті не тільки жителі мікрорайону, перехожі, а взагалі жителі міста, які проїжджають повз в громадському транспорті.
Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання висловлює подяку ініціаторам проекту та безпосередньо художнику Дмитру Aderiho.
Кiлькiсть переглядiв: 393

Коментарi