військово-патріотична екскурсія

2017-01-23

/Files/images/ДЕСНА4.jpg

21 січня, напередодні Дня Соборності України, вихованці клубів за місцем проживання відвідали 169 Навчальний Центр «Десна» Сухопутних військ ЗСУ.

Під час військово-патріотичної екскурсії діти ознайомились з військовою історією навчального центру, побували в музеї Слави. Цікавим моментом була змога виконання практичних стрільб на навчальних тренажерах зі стрілецької зброї. Екскурсія також передбачала огляд основних зразків техніки та озброєння Збройних Сил України. Окрім того, вихованці відвідали казарми, побачили побут солдатів строкової служби. Під час екскурсії дітям розповіли про героїв, які віддали своє життя, захищаючи територіальну цілісність України. Ця екскурсія стала черговим кроком у формуванні почуття патріотизму, любові до свого народу, виховання громадянських почуттів і свідомості.

КЗ «ПНЗ «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради висловлює подяку командуванню Навчального Центру «Десна» Сухопутних військ ЗСУ за співпрацю, цікаву та змістовну екскурсію.

Екскурсія проходила за підтримки Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради

Кiлькiсть переглядiв: 291

Коментарi