Зимові олімпійські забави

2017-01-12

/Files/images/забави5.JPG

12 січня на спортивному майданчику ЗНЗ №30 відбувся спортивно-розважальний захід «Зимові олімпійські забави». Захід було організовано КЗ «ПНЗ «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради та за підтримки Чернігівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Привітати команди з початком змагань та побажати спортивного духу і перемог завітали почесні гості начальник управління усправах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради ДериземляАндрій Васильович, директор комунального закладу «Позашкільний навчальний заклад» «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради Давидов Вячеслав Володимирович, директор Чернігівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Пиріжок Дмитро Олександрович.

В змаганнях брали участь 8 команд учасниць, які представляли клуби за місцем проживання.

Після естафетних завдань, адаптованих до зимових видів спорту, були визначені переможець та призери змагань.

ІІІ місце – команда «Силачі» збірна клубів «Юність» та Відділу соціально-профілактичної роботи;

ІІ місце – команда «Сніговички» збірна клубів «Чайка» та «Джерельце»;

І місце – команда «Хлопушки» збірна клубів «ім. Ю.О. Гагаріна» та «Інтелект». Переможець та призери змагань були нагороджені медалями та грамотами, а головним подарунком стали запрошення на центральну ковзанку міста. Центр роботи з дітьми та молоддю висловлює подяку директору Центрального парку культури та відпочинку Хольченкову Володимиру Єгоровичу за підтримку та співпрацю. Всі учасники отримали яскраві враження та позитивні емоції.

Кiлькiсть переглядiв: 301

Коментарi