Науково-практична конференція

2016-11-23

/Files/DSCN3982.JPG

23 листопада в Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання відбулась науково-практична конференція «Сучасні підходи до національно-патріотичного виховання: науковий пошук, практика, досвід».

У конференції брали участь педагогічні працівники центру, представники управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, державних та недержавних установ, що працюють з дітьми і молоддю. Відкрив конференцію начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради Дериземля А.В., який побажав учасникам плідної роботи під час конференції та наголосив на важливості національно-патріотичного виховання підростаючого покоління. Він підкреслив, що важливо бути патріотом від душі, а не на словах. Тема конференції викликала бурхливе обговорення, обмін думками та досвідом.

У кожного учасника була можливість висловити своє бачення. Підсумком конференції стало те, що Одна з учасниць у своєму виступі зазначила, що на даний період розвитку держави, ми маємо змогу реалізовувати у виховній практиці ті надбання, які будуть сприяти вибору активної життєвої позиції та свідомого формування патріотичних почуттів нашої молоді. Підсумок конференції підвів представник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Семенець В.Г. Він зауважив, що для того, щоб у майбутньому діти стали національно-свідомими громадянами, патріотами, особистостями зі сформованим духовним стрижнем необхідно починати з того, що нас оточує. Історії власного роду, рідного міста. Також важливо не тільки дотримуватись традицій попередніх поколінь, а й започатковувати нові.

/Files/DSCN3994.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 336

Коментарi