• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Клуби відкрили свої двері в новий навчальний рік!

Клуби відкрили свої двері в новий навчальний рік!

2012-09-15

/Files/images/064.jpg

Комунальним закладом «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради 15 вересня 2012 року пройшов спільний захід для всіх клубів Центру – «День відкритих дверей».

Головною ідеєю заходу є популяризація серед населення міста роботи клубів за місцем проживання, гуртків за інтересами та спортивних секцій. Проведення заходу традиційно присвячується Дню міста Чернігова. Метою заходу є - показати досягнення та роботу клубів за місцем проживання у місті Чернігові, альтернативу безцільному проведенню вільного часу дітьми та молоддю, а також завершити набір дітей до гуртків.

На даний час комунальний заклад «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради об’єднує різнопрофільні клуби, в яких працюють педагоги-організатори, а також керівники гуртків різних напрямів. Клубною мережею охоплені майже всі райони міста. При Центрі також працює відділ соціально-профілактичної роботи з дітьми, що надає соціальні, педагогічні та психологічні послуги. Спеціалісти Центру постійно працюють над вдосконаленням ефективності та якості навчально-виховного процесу в клубах. Центр активно співпрацює з іншими закладами позашкільної освіти міського і обласного рівнів, громадськими організаціями, що направлені на роботу з дітьми та молоддю.

Педагогічний колектив закладу активно готувався до проведення «Дня відкритих дверей». Педагогами-організаторами були розповсюджені об’яви про проведення заходу, надана інформація і запрошення до шкіл міста. Особисті запрошення отримали і вихованці клубів, що їх відвідували минулого року. Інформаційно-розяснювальна робота щодо діяльності клубів проводилася і з батьками, які бажають, щоб їх діти займалися в одному з клубів за місцем проживання.

«День відкритих дверей» проходив в тісній співпраці з керівниками гуртків і секцій від організацій, що співпрацюють з Центром.

Форми організації святкового заходу були різноманітними. Це і виставки робіт гуртківців, і презентації гуртків, і цікаві ігротеки, спортивні змагання з різних видів спорту, квести, конкурсні програми і вікторини, фотовиставки щодо роботу клубів тощо. Важливо, що діти і батьки мали реальну змогу ознайомитися з роботою гуртків і клубів, відвідати поточні заняття і, при бажанні, одразу записатися до навчальних груп, адже керівниками гуртків були проведені ознайомчі заняття. Можна з впевненістю стверджувати, що «День відкритих дверей» в клубах пройшов вдало.

Запрошуємо всіх до веселого і змістовного дозвілля, до клубів за місцем проживання. Ми – поряд, ми - в кожному районі, ми - за крок від дому!

/Files/images/DSCN1240.jpg

/Files/images/День открытых дверей 030.jpg

/Files/images/День открытых дверей 028.jpg

/Files/images/День открытых дверей 021.jpg

/Files/images/День открытых дверей 048.jpg

/Files/images/День открытых дверей 045.jpg

/Files/images/064.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 205

Коментарi