До нових зустрічей!

2016-05-26

/Files/_DSC0324.JPG

26 травня о 15:00 відбувся підсумковий захід «Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради - До нових зустрічей! Ціллю якого – є розіграш пам’ятних та солодких подарунків серед найприткіших вихованців центру.

Попри переживання та прогнози погоди, що в котре мала намір зіпсувати все – свято весни, радості та розваг відбулося! Представники клубів разом з педагогами традиційно зібралися в урочищі Ялівщина на сонячній та привітній галявині. Цього річ вихованцям клубів запропонували поринути в атмосферу станцій, де фізичні вміння не були в пріоритеті. Діти активно співали пісень, смішили педагога, брали участь в дуелі, ходили на ходулях та багато іншого.

Завершилося свято традиційним – таємним аукціоном, де діти мали змогу придбати за зароблені грошики щось собі особисто чи свій клуб. Так, вихованці клубу «Щит княжого міста» витратили майже всі гроші на цукерки, а дівчата з клубу «Фортуна» на 100 кулькових ручок. Інтуїція та вдача – річ не передбачувана, але не було ображених чи програвших, адже головна мета – посмішки та радість дітей була досягнута.

Кiлькiсть переглядiв: 258

Коментарi