Миру - бути!

2016-05-11

/Files/YowHeG2gjyw.jpg

11 травня о 15:30 у Центральному парку культури та відпочинку відбувся пізнавальний квест приурочений Дню пам’яті та примирення для вихованців клубів за місцем проживання.

Метою квесту було – дати змогу дітям спробувати свої сили на станціях, що перегукувалися з солдатським побутом воєнних часів.Незважаючи на дощ, який то починався, то затихав 9 молодих та активних команд розпочали свій патріотичний квест вчасно. Хлопцям та дівчатам було запропоновано різні маршрути, що час від часу перехрещувалися. Прекрасна частина команди змагалася у вправності на станціях: «Наряд», «Госпіталь», «Пункт зв’язку» та ін.. Ну а хлопці традиційно змагалися у витримці та кмітливості на станціях: «Снайпер», «Збір військового намету», «Богатир» і т.д.

/Files/oJJR7hSI3iE.jpg

Команди з шаленою самовіддачею занурилися в атмосферу воєнних часів саме тому, їх до останнього тримали у напрузі та все ж переможці були визначені й нагороджені дипломами медалями. Ті ж, хто зупинився за крок до першого місця не лишилися без приємних сюрпризів. Всі учасники були нагороджені запрошеннями на атракціони від дирекції Центрального парку культури та відпочинку й дипломами за активну участь у заході.

«Нам дуже сподобалося! Дуже цікаві станції та приємні подарунки!» - прокоментували квест переможці: команда «П’ятнашки»

Квест пройшов за підтримки постійних партнерів та друзів Центру роботи з дітьми – Навчально – методичного Центру цивільного захисту населення та безпеки життєдіяльності, Чернігівського міського центру фізичного здоров’я населення та Управління у справах сім’ї, молоді та спорту. /Files/WltGp_a5KSk.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 248

Коментарi