Милі!Рідні! Ненаглядні!

2016-03-03

/Files/ann2.jpg

3 березня 2016 року в дитячому клубі ім.Ю.Гагаріна відбулося свято «Милі! Рідні! Ненаглядні», приурочений Міжнародному жіночому дню 8 березня.


Міжнародний жіночий день відзначається у всьому світі, цей день символізує прихід весни і загальної уваги до прекрасної половини людства. Цей день займає особливе місце. Це свято, до якого ніхто не може залишитися байдужим. Кожному з дітей хотілося привітати свою маму з цим чудовим святом. Всі добрі слова в цей день були присвячені прекрасній половині людства - мамам, бабусям, подругам. Підготовка до свята була ретельною. Діти малювали плакати, стінгазети, вирізали квіти, щоб прикрасити зал. Після таких приготувань зал виглядав яскраво і святково.

Найсміливіші хлопці взяли участь в конкурсах, які були веселими і цікавими: «Найкращі якості мами», «Нарядити сестричку», «Пов'яжи бантик», «Змагання «Мама приїжджає!»,«Жіноча сумочка», «Вгадай пісню за словами». І, звичайно ж, всі учасники не залишилися без подарунків! Свято пройшло в теплій, дружній атмосфері. Радість, сміх та посмішки - свято було наповнене цими атрибутами щастя, а тому нікого не залишив байдужими.

Йдучи з клубу, всі хлопці дякували за приємно проведений час.
Кiлькiсть переглядiв: 209

Коментарi