• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Театралізоване дійство «Христос Народився»

Театралізоване дійство «Христос Народився»

2016-01-15

/Files/ч2.jpg

15січня об 16:00годині в клубі за місцем проживання «Чайка» відбулось театралізоване дійство «Христос Народився»

Так світло, тепло і радісно в зимову ніч – ніч, коли християни прославляють народження Сина Божого. Різдво Христове – особливе свято, яке сповнює наші серця любов’ю та надією. Це свято увібрало в себе багато обрядів і звичаїв, до них передусім належать колядування, щедрування, Свята вечеря. Вихованці клубу завжди із нетерпінням очікують Різдва, старанно вивчаючи колядки та щедрівки.

Святвечір – одне з найбільш важливих християнських свят, магічний день, коли в кожній оселі створюється атмосфера затишку та щастя…

Ісусе, Ти прийшов у наш світ, як приходить кожна маленька дитинка… У світлий день Різдва Христового дитячий колектив зібрався в клубі, щоб разом колядувати – оспівувати народження Ісуса. Вихованці клубу «Чайка» виконували різдвяну п’єсу «Христос родився!». Костюмоване дійство казково переносить глядачів до Віфлеєму.

Протягом години юні актори дарували глядачам відчуття радості та св’яткового настрою. Про сам захід пару рядків:

Мета цього заходу виховувати повагу до традицій нашого народу, мелосерддя, почуття прекрасного. Ознайомлення дітей з традиціями, звичаями та обрядами українського народу, що пов’язання Різдвяно – новорічними святами. Розвивати у дітей акторські здібності, уміння виразно читати поетичні та прозові твори. Дати вихованцям та гостям уявлення про давній обряд народження Ісуса Христа.

Крім шалених оплесків, якими зустрічали глядачі акторів, смачним подарунком вихованцям клубу став «солодкий стіл»: діти ласували солодощами.

/Files/ч1.jpg

Нехай у кожному домі панує мир, радість та злагода! З нами Бог!

Христос народився! Славімо Його!

Кiлькiсть переглядiв: 242

Коментарi