Подорож в країну здоров'я

2016-01-21

/Files/life_health-300x270.jpg

Розважальний захід «Подорож у країну здоров'я» пройшло 21 січня в клубі «Клуб ім.Ю.Гагаріна», участь в якому взяли діти молодшого шкільного віку. Подібні заходи проводяться для того, щоб діти могли зрозуміти, як багато значить здоров'я в житті, служать нагадуванням про необхідність берегти і підтримувати своє здоров'я. Його не купиш ні за які гроші. Адже будучи хворим, не можна втілити в життя свої мрії.

Метою заходу було: спонукати дітей свідомо ставитися до свого здоров'я та ознайомити їх з доступними способами зміцнення здоров'я. Подорожуючи по станціях, дітям розповідалося, що ж таке здоров'я і чому у вітанні людей закладено побажання один одному здоров'я.

Діти дізналися, що для здоров'я необхідно бути фізично активними, більше часу перебувати на свіжому повітрі, правильно харчуватися й дотримуватися режиму дня. Діти давали правильні відповіді на різні питання: як дотримуватися гігієни, навіщо необхідно мити овочі та фрукти, чим корисні фрукти і овочі, які вітаміни потрібні кожній людині.

Також діти долучалися до безпосередньої участі у конкурсах і рухливих іграх. У залі панувала завзята обстановка, діти змагалися у силі та спритності, швидкості та витривалості. Був присутній дух суперництва. Подорож в країну здоров'я виявилося не тільки цікавим і веселим, але й дуже корисним. Наприкінці заходу за активну участь діти отримали солодкі призи, адже кожна дитина така рада невеликому подарунку.

Кiлькiсть переглядiв: 325

Коментарi