• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Клуби відзначили День Незалежності України

Клуби відзначили День Незалежності України

2012-08-24

/Files/images/DSCN1184.JPG

Одним з найвизначніших свят, які відзначаються у клубах за місцем проживання, є День Незалежності України. В цьому році він пройшов яскраво та весело, адже день народження нашої держави - це свято всіх її громадян. Бути українцем - це значить бути самим собою, поважати своє оточення, оберігати традиції своєї держави.

В клубах "Камертон", "Юність", "Клуб. ім. Ю.О. Гагаріна", "Мушкетер", "Десна", "Джерельце", "Червоні вітрили" відбулися святкові заходи. Вихованці клубів прийняли участь в святкових ігротеках, конкурсах малюнків, виховних заходах тощо.

Також "Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання" прийняв активну участь у щорічному загальноміському огляді-конкурсі квітів і плодів "Щастя краси", що пройшов в в міському парку культури та відпочинку. На конкурс Центр представив композицію "Симфонії природи" за мотивами класичного концерту "Пори року" Антоніо Вівальді. Квіткова композиція виготовлялася продовж місяця. Під час її виготовлення було використано такі матеріали, як пластикові пляшки, тканина, гілки дерев, пінопласт, газети, старі платівки. Композиція стала доказом того, що красу можна творити власними руками зі звичайних речей. Глядачі, що відвідали виставку, могли не лише оціни саму композицію, поринути у вир емоцій та почутів, що викликають дива природи, а й насолодитися прекрасною музикою А.Вівальді.

Держава складається з людей і лише ми, українці, творимо майбутнє України. Пишаймося своєю країною!

/Files/images/DSCN1188.JPG/Files/images/DSCN1201.JPG

/Files/images/DSCN1205.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi