• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Новорічний калейдоскоп у клубі «Берегиня»

Новорічний калейдоскоп у клубі «Берегиня»

2015-12-24

/Files/LChvLQfWDNI.jpg

Розпочався передноворічний тиждень для дітей клубу «Берегиня» відвідуванням дитячої бібліотеки-філії № 2 Чернігівської міської ЦБС. Вихованці представили театралізоване дійство «Новий рік ступає на поріг». Це новорічна вистава, героями якої були Дід Мороз та Снігуронька, їм допомагали Вівці та Мавпи(символи минулого та наступного років).

/Files/j-j2epB9UT8.jpg

Не обійшлося й без Санта Клауса, який вітав дітей англійською мовою. Вихованці декларували вірші, співали пісень, відгадували загадки та отримали подарунки. Час промайнув непомітно у приємній, новорічній атмосфері. Наприкінці усіх бажаючих чекав перегляд різдвяного мультфільму, який організувала завідувач філії Тетяна Дмитрієва. Наступний новорічний захід відбувся вже у клубі «Берегиня».

/Files/Jb6kVbruDFA.jpg

Вихованці весело та з користю провели своє дозвілля. Цікава ігротека з нестандартними завданнями, на кшталт «відгадати відому людину за її посмішкою», або «продегустувати їжу та здогадатися, що саме пропонується», чекали на них у клубі. За ініціативою дітей святковий вечір продовжився суші-вечіркою та дискотекою. Слід зазначити, що вихованці клубу активно брали участь у підготовці до новорічних заходів, завжди з ентузіазмом та креативом.

Кiлькiсть переглядiв: 258

Коментарi