Юні інтелектуали

2015-11-30

/Files/klad.jpg

25-27 листопада на базі клубів за місцем проживання проходив марафон інтелектуальних ігор «3 сови». Протягом трьох днів вихованці змагалися у двох вікових категоріях : молодший та середній шкільний вік.

Юним інтелектуалам було запропоновано зіграти у «Дауваглпіс», адже це весела і динамічна гра, що містить в собі безліч яскравих різнопланових завдань. Цілу годину вихованці клубів відновлювали пісні з відомих фільмів та мультфільмів, відгадувати кіно шедевр за кадром, впізнати зіркові вуста та встановити автора повідомлення, та багато іншого. Змагання в усіх групах проходило дуже напружено, відрив складав 2, а то й взагалі 1 бал. Всі крапки завжди розставляв останній конкурс, де було найбільше шансів відірватися від суперників.

Команди, що зайняли призові місця отримали подарунки на згадку про такий чудовий захід. Крім того, суддями вівся загальний залік завдяки якому було визначено 6 команд з найбільшою кількістю балів. Саме вони отримали в подарунок книги для подальшого саморозвитку та вдосконалення.

«Чудово, що дітям дають можливість проявити себе саме з такого боку!» - прокоментував захід педагог-органзітор одного з клубів-учасників.

Адміністрація Центру та організатори турніру щиро вдячні всім учасникам за кмітливість та чудові емоції! До нових зустрічей!

Кiлькiсть переглядiв: 429

Коментарi