Свято краси і чарівності

2015-11-25

/Files/DiewRVvy8OE.jpg

За вікнами останні дні осені...По-різному ми називаємо її: холодною, золотою, щедрою, дощовою, сумною... Але, як би там не було, осінь - прекрасна пора року. Осінь по-своєму прекрасна і приваблива. Вона вносить у наше життя неповторну красу!

Для співробітників та вихованців відділу соціально-профілактичної роботи листопад ознаменувався ще й незабутнім святом краси та талантів «Міс Осінь». У ньому взяло участь п'ять конкурсанток - чарівних, привабливих дівчат, так само прекрасних і яскравих, як і осінь...

Всі дівчата доклали чимало зусиль при підготовці до конкурсу. Адже саме на ньому можна показати себе у всій красі, продемонструвати всім свої здібності і таланти, заслужено домогтися завітного почесного звання.

Свято розпочалося з виходу конкурсанток в українському стилі, дівчата постали перед глядачами справжніми україночками. Вони продемонстрували гостям не лише чарівний український танок, а й провели невеликий танцювальний флеш-моб для всіх присутніх.

/Files/15tkNpOHCLE.jpg

Наступним конкурсом була візитка, в якій учасниці мали змогу представити себе в довільній формі. Ну а для того, щоб бути гідною звання «Міс Осінь», дівчата повинні вести здоровий спосіб життя, бути активними і приділяти немало часу спорту. І на скільки наші конкурсантки спортивні оцінити допоміг вихід у спортивному образі.

Несподіваним для учасниць став конкурс «Бліцопитування». В ньому запитання для дівчат задавало журі конкурсу, до складу якого увійшли випускники відділу, теперішні вихованці, переможниця конкурсу «Міс Осінь ВСПР 2011», «Міс та містер Че» та завідувачка відділом соціально-профілактичної роботи. Своїми відповідями дівчата переконали всіх у тому що вони дуже кмітливі і ерудовані.

У наступному конкурсі учасниці продемонстрували журі і глядачам свої таланти. Конкурсантки читали вірші, співали, танцювали. Всі присутні в черговий раз переконалися в тому, що дівчата дуже талановиті.

Останнім конкурсом в рамках «Міс Осінь» стало традиційне дефіле у вечірніх сукнях - дівчата показали свою ходу, чарівність та елегантність.

Підведення підсумків конкурсу повністю лягло на плечі журі. Конкурс «Міс Осінь» пройшов, як завжди, видовищно і ефектно, всі дівчата були прекрасні і індивідуальні, але журі довелося зробити свій вибір. Кожна дівчина отримала свій титул, своє звання. Міс глядацьких симпатій допомогли обрати оплески глядачів.

Краса і таланти дівчат, яскраві емоції глядачів допомогли зробити свято яскравим, незабутнім, добрим і веселим.

На цьому наша програма скінчилась, як і підходить до свого кінця осінь. Для нас вона стала святом краси і чарівності! І нам залишається побажати всім дівчатам залишатися такими ж чудовими, прекрасними і радувати нас своїми посмішками і блиском очей.

/Files/qf2qxmBp9dQ.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 305

Коментарi