• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Здоровий спосіб життя – перша сходинка до світлого майбутнього!

Здоровий спосіб життя – перша сходинка до світлого майбутнього!

2015-11-12

/Files/collage_Olijnuk.jpg

12 листопада у клубі «Мушкетер» пройшов захід «В країні здоров’я та спорту» присвячений здоровому способу життя. Метою заходу було визначення залежності здоров'я людини від режиму роботи і відпочинку та обговорення факторів. Що можуть покращити самопочуття молодих людей в сучасних умовах життя.

Найдорожчим скарбом, яким нагороджує людину природа є здоров’я. Це справді незрівнянне багатство, яке необхідно не просто надійно берегти, а й повсякчас примножувати. Щоб зберегти здоров’я, потрібно мати чималий багаж знання правил та законів здорового способу життя. Учасники заходу згадали, обговорили і закріпили ці правила корисні для здоров’я. Старші вихованці клубу поділилися своїм досвідом та методами боротьби з тими чи іншими шкідливими звичками. Всі форми діяльності були здебільшого ігрової форми, адже це спрощує процес засвоєння інформації.

В кінці заходу учасники дійшли висновку, що треба берегти здоров'я, зміцнювати і примножувати його, пам'ятати, що здоров'я — найцінніший скарб, і від них залежить, чи зуміють вони зберегти його на довгі роки.

Педагог-організатор

клубу "Мушкетер"

Оліфер С.В.

Кiлькiсть переглядiв: 293

Коментарi