Осіннє різнобарв’я

2015-10-31

/Files/1346.jpg

З року в рік в клубі «Україна» проводяться свята приурочені красі та барвам кожної пори року. Щороку педагог-організатор разом з дітьми намагається вигадати та реалізувати нові ідеї та задуми, знайти актуальні конкурси та тематики.

Осінь та її фарби надихають створювати поетичну та романтичну атмосферу навколо себе саме, тому діти заздалегідь підготували барвисті костюми, прикрасили ганок стрічками та прикрасами з натуральних матеріалів. В приміщені ж клубу панувала творча атмосфера, адже стіни були прикрашені виставкою дитячих тематичних малюнків.

Протягом заходу діти могли проявити себе з абсолютно різних сторін, тож вихованці клубу співали пісень, читали вірші, змагалися у спритності та знанні англійської мови. Свято мало не лише розважальний, а й пізнавально-патріотичний характер. А тому, свято було наповнене піснями та віршами про осінь та її явища, осінніми естафетами та вікторинами про осінь та її красу.

Свято традиційно завершилося чаюванням з солодощами та нагородженням кращих серед кращих! Діти так надихнулися. Що майже одразу поринули в підготовку наступних свят та заходів.

/Files/28654.jpg

Педагог-організатор

Клубу «Україна»

Караваєва Г.Ф.

Кiлькiсть переглядiв: 266

Коментарi