У гості до «Берегині»

2015-10-19

/Files/1JhrNV-zcb0.jpg

Триває навчальний рік, а це означає, що саме час завітати до оновленого клубу «Берегиня». Цього року діти мають нагоду записатися та відвідувати наступні гуртки:

«Англійська мова» (керівник Ковтун Марина Ігорівна)

«Креативчик» (керівник Третяк Юлія Сергіївна)

«Юні друзі природи» та «Юні зоологи» (керівник Солодка Ніна Миколаївна) .

Крім того, у клубі працює педагог-організатор, який проводить цікаві квести, ігротеки, свята, тренінги, об’єднання за інтересами, виховні та спортивні заходи. Також діти можуть брати участь у різноманітних міських змаганнях, так само як і змаганнях, організованих Центром роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання.

Так,у вересні-жовтні вихованці клубу зайняли перше місце у новому квесті "Нема нічого неможливого", що був проведений у міському парку культури та відпочинку методичною службою та волонтерами Центру. Футбольна команда клубів «Берегиня та «Джерельце» під назвою «Селтік» здобула почесне третє місце у міських змаганнях з дворового футболу 8X8. Молодші вихованці клубу активно проявили себе у пізнавально-виховному заході «Розумники та розумниці». А спортивно-розважальний захід «Козацькі забави», присвячений Дню українського козацтва, сприяв патріотичному вихованню, пробуджуючи національну свідомість, загартовуючи дітей фізично i морально.

Попереду на вихованців клубу чекає багато цікавого.

Приходьте і ви не пошкодуєте. Ми завжди раді новим друзям!

Кiлькiсть переглядiв: 243

Коментарi