Чернігів - місто легенд

2015-09-18

/Files/images/_NPbnHBNJg4.jpg

Цього року, як і завжди, було заплановано і проведено багато різноманітніх заходів, присвячених святкуванню Дня міста Чернігова.
В Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання також було проведено ряд заходів до цієї визначної дати.
Одним з них був пізнавально-розважальний захід «Чернігів - місто легенд», який пройшов в клубі за місцем проживання «Фортуна» (вул.Доценка 26-а) 18 вересня.
Цікаву презентацію про місто Чернігів підготували педагог-організатор клубу Нікуліна Надія Петрівна разом з бібліографом Обласної бібліотеки для дітей та юнацтва, яка вже багато років працює на базі клуба «Фортуна».
Після інформаційної частини діти продивилися мультфільм «Ілля Муромець». Переглянувши мультфільм, вихованці дізнались про те, як великого богатиря Іллю Муромця просили бути Чернігівським воєводою.
Наступною частиною заходу було закріплення прослуханого матеріалу у вигляді квесту, де серед завдань потрібно було впізнати імена визначних особистостей Чернігова, вгадати відомі місця, розв”язати кросворд та багато інших завдань. Команди із захопленням відвідували станції і дуже бажали перемогти. Захід пройшов жваво, а перемогла –дружба!
Які цікавинки чекають вихованців клуба «Фортуна» в новому навчальному році ви зможете дізнатися, відвідавши клуб за адресою вул.Доценка 26-а. Приходьте!Ми раді Вас бачити!

Педагог-організатор клубу "Фортуна", Нікуліна Н.П.

Кiлькiсть переглядiв: 307

Коментарi