Ігротека "За крок від дому"

2015-05-28

/Files/images/Bw-04bTvfCc.jpg

Ігротеки «За крок від дому» в клубах за місцем проживання.

Багаторічна традиція Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання щороку до Дня захисту дітей організовувати дитячі ігротеки біля клубів продовжилася і в цьому році. Так, 28 травня протягом всього дня біля клубів за місцем проживання проходив розважальний захід «За крок від дому». Всього було проведено 12 ігротек в усіх мікрорайонах міста, до них було залучено вихованців з 16 клубів, всього близько 300 дітей.

День захисту дітей в ситуації, в якій зараз опинилася Україна, поступово набуває іншого значення. Адже дорослі все більше і більше переконуються, що діти нашої країни потребують захисту все в більших сферах нашого життя. Та, не дивлячись на скруту, не слід забувати і про радість, що приносить дитинство. Це час розваг, дитячих відкриттів, перших радощів. Тож педагогічний колектив Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання постарався зробити це свято для своїх вихованців яскравим та цікавим.

Педагоги-організатори клубів підготували цікаву програму - естафети, пошукові квести, вікторини, конкурси малюнків на асфальті. Дощова погода не стала на перешкоді дитячим розвагам. Діти могли проявити себе в командних іграх, пройти смугу перешкод, виконати інтелектуальні та спортивні завдання на станціях. Ігротеки створювали святковий настрій не лише в учасників, а й у перехожих. Адже, дивлячись на організоване дозвілля дітей, що проходить в клубах, кожні батьки прагнули, щоб і їх дитина приєдналися до веселих розваг. Вони цікавилися тим, що відбувалося, долучали своїх дітей до гри, обмінювалися контактами з педагогами.

Захід відбувся за підтримки відділу у справах сім`ї та молоді Чернігівської міської ради та Чернігівської міської партійної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

Дитячі клуби за місцем проживання продовжує працювати і в літній період. Тож долучайтеся до змістовного дозвілля. Ми - поряд, ми - в кожному районі, ми - за крок від дому!

Кiлькiсть переглядiв: 247

Коментарi