Тепло сердець для рідних мам

2015-05-21

Літо

У багатьох країнах світу відзначають День матері 13 травня. В Україні - цей день відзначається в другу неділю травня.
Безумовно, День матері - це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.
14 травня 2015 року в клубі «Інтелект» спільно з вихованцями клубу ім. Ю. Гагаріна було проведено святковий захід до Дня Матері. На цьому святі були присутні не тільки мами, а й бабусі. Розпочався захід зі зворушливої сценки, де Бог (Іваненко Олександр) пояснює дитині (Андрющенко Роман), що в нього на протязі всього життя буде янгол-охоронець – МАМА.
Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково - від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.
Під час свята лунали вірші та привітання дітей на честь усіх мам. Вихованці також підготували невеличкі концертні номери для своїх мам (Можар Олексій, Косогуб Дем’ян та інші).
Наприкінці свята діти та їх мами із задоволенням пограли у веселі та цікаві ігри та прийняли участь у конкурсах. Особливо всім сподобалася казка – експромт «Теремок», де героями були і діти, і мами.
Святковий настрій панував на святі і наповнював серця не тільки дітей, а й гостей – мам.
В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

Кiлькiсть переглядiв: 225

Коментарi