• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • "До нових зустрічей" або закінчення навчального року

"До нових зустрічей" або закінчення навчального року

2015-05-21

/Files/images/IMG_0912.jpg

Розважальний захід «До нових зустрічей»

в клубах за місцем проживання.

Надворі настало справжнє літо, а це значить, що підходить кінець навчального року і в Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання. Центр об’єднує в собі два десятки клубів за місцем проживання, що успішно вже котрий рік поспіль працюють в нашому місті. 21 травня на заході «До нових зустрічей» настав момент підвести підсумки 2014-2015 навчального року та відкрити літній сезон в клубах - час для нових пригод, цікавих ігр та веселих розваг. А відбулося завершення року в урочищі Ялівщина, що ідеально підійшло для активного відпочинку на природі.

Отже, всі педагоги-організатори та вихованці клубів за місцем проживання зібралися разом та зручно розташувалися по периметру зеленої галявини. Відкрив захід директор Центру Вячеслав Давидов. Він звернувся з вітальним словом до всіх присутніх і ще раз запросив всіх не забувати відвідувати клуби і в літній період, адже на вихованців чекають нові веселі конкурси, змагання, вікторини тощо. Також вітальне слово сказала і запрошена гостя та вже багаторічний партнер Центру, відповідальний секретар обласного осередку НОК України, заслужений майстер спорту України з біатлону, призерка чемпіонатів світу та Європи Ніна Лемеш. Вона запросила дітей до проведення активного та корисного відпочинку.

Сам захід розпочався конкурсною програмою у якій змагалися між собою дві команди педагогів-організаторів клубів («Торнадо» та «Цунамі»), а також команда адміністрації Центру («Чемпіон»). В майже рівному бою перемогу виборола команда педагогів-організаторів «Торнадо», за що і отримала солодкий заохочувальний приз.

Далі настала черга дійте показати на що вони здатні. Вони взяли участь у грі по станціях «Ярмарок». Кожний учасник, виконуючи завдання, міг заробити умовні «гроші». Після гри всі учасники кожной команди підраховували свої здобутки.

Після гри діти мали змогу відпочити, перекусити заготовленими смачними бутербродами та відновити сили для подальших змагань. А вони не примусили довго на себе чекати та розпочалися жеребкуванням гри у піонербол. Кожна команда отримала одного суперника. Протягом години наполегливої гри було визначено переможців . Перемогла збірна команда клубів «Червоні вітрила» та «Україна». Всіх, хто не брав участь у змаганнях, могли спробувати свої сили у великому конкурсі «Най-най-най». Так, були обрані вихованці у номінаціях «Найрудіший», «З найбільш довгим волоссям», «З найбільш світлим волоссям», «Найвищий», «Найменший», «З найзеленішими очима», «Найголосніший» тощо. Всі вихованці з азартом боролися за перемогу.

Наприкінці заходу на всіх чекав грандіозний призовий аукціон - кожна команда могла, поторгувавшись, «викупити» за зароблені на «Ярмарку» «гроші» той чи інший подарунок. Всі подарунки були приховані у коробках. Тож торгуючись, клуби не знали за що. Були і радість від отриманого призу, і розчарування. Але гумор, з яким відбувався аукціон, не давав засмучуватися нікому.

В самому кінці заходу адміністрація Центру відмітила та нагородила грамотами педагогів-організаторів, що в цьому навчальному році були творчими, ініціативними, найкращими організаторами навчально-виховної роботи в своїх клубах та проявили високий рівень професійної майстерності. Ними стали, педагог-організатор клубу «Берегиня» Марина Ковтун, педагог-організатор клубу «Фортуна» Надія Нікуліна, педагог-організатор клубу «Чайка» Тетяна Васкова та педагог-організатор клубу «Джерельце» Тетяна Бойко.

Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання запрошує всіх до клубів. На дітей чекають веслі розваги, корисне та організоване дозвілля, активні види діяльності. Ми - поряд, ми - в кожному районі, ми - за крок від дому!

Кiлькiсть переглядiв: 233

Коментарi