Роздуми про майбутнє

2015-05-20

/Files/images/Центр/IMG_20150515_195503.jpg

/Files/images/Центр/IMG_20150515_195229.jpg/Files/images/Центр/IMG_20150515_195413.jpgЗараз у Центрі роботи з дітьми та молоддю проходить фестиваль професій. Вихованці клубів мають унікальну можливість дізнатися про цікаві професії, поспілкуватися з фахівцями, відвідати неординарні заходи. Так у березні діти мали нагоду зустрітися із фотографом Сергієм Рудаковим, який уміло презентував свою професію. Квітень закарбував у пам’яті вихованців зустріч з кінологічною службою, а також відвідання кінного двору. У найближчому майбутньому планується екскурсія на телеканал «Дитинець».

Напередодні, 15 травня, у клубі «Берегиня» відбувся захід «Моя майбутня професія». Зустріч мала на меті узагальнити отримані знання вихованців про професії, допомогти у виборі майбутньої спеціальності, надати спеціальну профорієнтаційну інформацію, формувати активну життєву позицію та навички критичного мислення, вчити вмінню працювати в групах, розподіляти обов’язки, а також працювати на спільний результат.

Захід пройшов у невимушеній, приємній атмосфері.

Вихованці пройшли тест на визначення схильності до певної професії, а після-дискутували щодо його результату. Цікава вікторина, гра «Відгадай професію», креативні розповіді «Один день з життя професіонала» чекали на дітей під час заходу.

Як не дивно, але більшість вихованців (учні 5-8 класів) уже визначились з майбутньою професією. В ході дискусії вони поділилися своїми планами на майбутнє, а також шляхами їх реалізації. Цікаво, що задля майбутньої професії діти вже зараз відвідують безліч секцій, гуртків, а також займаються самоосвітою.

Педагог-організатор клубу «Берегиня» - Ковтун М.І.

Кiлькiсть переглядiв: 202

Коментарi