8-ий день народження ВСПР

2015-05-05

/Files/images/69605076_81542f2915c1.jpg

День народження — це особливе свято. Саме в цей день всі очікують особливої уваги. У день народження прийнято отримувати подарунки та побажання, чекати на приємні сюрпризи та зустрічі з друзями.
В дитинстві ми чекаємо його з радістю і нетерпінням. А на святкування дня народження відділу соціально-профілактичної роботи завжди чекають не лише його вихованці, а і співробітники.
Для нас відзначання дня народження ВСПР одне з найулюбленіших свят, після якого залишається безліч чудових спогадів.
Наш відділ працює вже 8 років. Він, можна сказати,ще маленька дитина, та за ці роки в його стінах відбулося дуже багато різноманітних подій, свят, квестів, ігор, конкурсів, змагань, занять та тренінгів. Багато з його вихованців вже стали дорослими та продовжують відвідувати ВСПР як волонтери. І дуже приємно бачити їх і на святкуванні дня народження відділу.
Цьогорічний святковий робочий день для співробітників розпочався з приємного сюрпризу – біля входу на них вже чекали вихованці з квітами. Подарунками, безліччю приємних слів та посмішок був наповнений увесь день.
На святкову програму зібралось дуже багато гостей – від самих наймолодших вихованців до їх батьків. Творчі номери, веселі танці, конкурси, нагородження переможців у різних номінаціях створили незабутню святкову атмосферу.
Ну і звісно, який же день народження без частування і святкового торту, який власноруч приготували вихованці разом із співробітниками ВСПР. Тож і смакував він вдвічі смачніше.
Для нас це був чудовий квітневий сонячний день, який осяяло не лише весняне сонце, а й щирі посмішки всіх, хто розділив з нами це свято. І ми сподіваємося, що й через багато років на кожен День народження будуть збиратися все більше людей, і цей день завжди буде незвичайним та сповненим приємних сюрпризів.

Педагог-організатор відділу соціально-профілактичної роботи Сахно Юлія В`ячеславівна

Кiлькiсть переглядiв: 210

Коментарi