• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Зустрічаймо травень, показуємо таланти, святкуємо день народження!

Зустрічаймо травень, показуємо таланти, святкуємо день народження!

2012-05-07

/Files/images/69605076_81542f2915c1.jpg

І знову квітучий травень! А це означає декілька речей.

По-перше, зовсім скоро закінчення навчального року і настання теплого та безтурботного літа, а отже і відпочинку та великої кількості яскравих вражень.

По-друге, для "Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання" травень є святковим місяцем. Адже саме в травні 2008 року клуби за місцем проживання запрацювали в новому форматі. З того часу пройшло вже 4 роки. А 4 роки це багато! За цей час в Центрі пройшла безліч великих та маленьких заходів, яскравих подій та цікавих зустрічей. Все це разом - це привід відсвяткувати день народження Центру, ще раз зустрітися в колі друзів, розважитися та поздоровити один одного.

По-третє, травень - це привід для підведення підсумків навчального року. Саме в травні можна озирнутися назад та оцінити як пройшов останній рік: чи вдалося здійснити мрію, чи змогли навчитися чомусь новому, подолати себе, створити щось своїми руками, проявити свої найкращі якості та таланти. Наприкінці травня, вже традиційно, на нас чекає звітний концерт вихованців клубів за місцем проживання "Вітраж", де всі бажаючі вихованці зможуть показати свої таланти. Звертайтеся зі своїми пропозиціями до клубів та їх педагогів-організаторів.

Ось такі події чекають на нас в травні! Тож слідкуйте за новинами!

Кiлькiсть переглядiв: 186

Коментарi