IV етап спартакіади "ЗДОРОВ'Я"

2015-04-17

/Files/images/Центр/DSCN3289.JPG

/Files/images/Центр/DSCN3282.JPG /Files/images/Центр/DSCN3325.JPG/Files/images/Центр/DSCN3328.JPG/Files/images/Центр/DSCN3327.JPG/Files/images/Центр/DSCN3323.JPG/Files/images/Центр/DSCN3319.JPG/Files/images/Центр/DSCN3304.JPG

16 квітня в клубах за місцем проживання промайнуло чергове спортивне змагання. Відбувся IV етап щорічної спартакіади «Здоров’я» з багатоборства. Спортивне свято зібрало 12 команд, які завзято змагалися за перемогу. На заході були присутні почесні гості - спеціаліст Центру «Спорт для всіх» Березюк А.І., відповідальний секретар обласного осередку НОК України, заслужений майстер спорту України з біатлону, призерка чемпіонатів світу та Європи - Лемеш Н.П. Наші гості привітали дітей, побажали їм спортивних успіхів, а також розповіли про молодих спортсменів Чернігівщини та їх досягнення.

Після закінчення заходу були визначені переможці. Ними стали:

1 місце – команда клубів «Десна» та «Камертон»;

2 місце – команда клубу «Мушкетер»;

3 місце – команда клубу «Юніор».

Всі учасники отримали подарунки, переможці були нагороджені цінними призами.

Також було відзначено дітей, які продемонстрували найкращий результат в змаганнях. Серед хлопців перемогу здобув – Ганжа Богдан (клуб «Ровесник»), а серед дівчат перемогу святкувала – Белошицька Владислава (клуб «Камертон»).

Організаторами свята стали: комунальний заклад «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради, Чернігівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та обласний осередок НОК України.

Ми від щирого серця вітаємо всіх переможців та бажаємо їм підкорення ще більших спортивних висот.

Центр роботи з дітьми та молоддю запрошує всіх бажаючих до себе для проведення цікавого та змістовного дозвілля. Ми – поряд, Ми – в кожному районі, Ми – за крок від дому! Ласкаво просимо!!!

Кiлькiсть переглядiв: 249

Коментарi