• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Змагання з багатоборства в клубі "ДЕСНА"

Змагання з багатоборства в клубі "ДЕСНА"

2015-04-15

/Files/images/Центр/maxresdefault.jpg

19 березня 2015 р. в дитячому клубі «Десна» (вул. П’ятницька 49) Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання відбулась відкрита першість клубу з багатоборства. В змаганнях прийняли участь 28 вихованців закладу. Робота клубу в основному орієнтована на популяризацію занять спортом та пропаганду здорового способу життя, тому різноманітні спортивні змагання проводяться тут кожного тижня.

Змагання з багатоборства складалося з 3 видів:

- віджимання від підлоги;

- змагання з дартсу;

- згинання та розгинання тулуба.

В запеклій боротьбі були визначені переможці. Перше місце посів – Авраменко Микита, який показав найкращий результат серед всіх учасників. Друге місце розділили між собою два учасника, ними стали – Шелупець Богдан та Мартиненко Семен. І третє призове місце зайняли – Трофимов Владислав та Небрат Платон. Всі переможці були нагороджені почесними грамотами та призами. Учасники отримали величезний заряд позитивних емоцій та стимул для майбутніх занять спортом.

Всіх бажаючих проводити своє дозвілля цікаво, а головне з користю для здоров’я клуб «Десна» зустрічає з відкритими дверима. Чекаємо на Вас за адресою: вул. П’ятницька 49.

Кiлькiсть переглядiв: 229

Коментарi