Березень в клубі "Фортуна"

2015-04-13

/Files/images/Центр/H8C2o0rDOAY.jpg

Ось, нарешті і прийшла довгоочікувана весна. І перший місяць вже проминув. Чим він був цікавим для вихованців клуба за місцем поживання «Фортуна»? Чим життя клуба було насичено в березні? Відповідь на ці та багато інших питань ви знайдете цій статті.

По-перше, спілкуваня в клубі «Фортуна» завжди дуже цікаве та корисне. Що ж такого цікавого відбувається,спитаєте ви? А ми вам відповімо - наш «струмочок» подій не стоїть на місці - ми завжди рухаємось вперед! Вперед за новими враженнями, вперед за досвідом, вперед за новими зустрічами, вперед за подіями!

Але все спочатку.

Перший тиждень березня був дуже плідним. Він почався з роботи нашої тематичної «Творчої майстерні», де ми з дітьми готували вітальні листівки для самих найдорожчих жіночок - матусь, сестричок та бабусь. Всі листівки вийшли дуже гарними.

Наступного тижня ми вирішили скористатися прикладом клубу «Джерельце» та позмагатися з дівчатами на титул самої економної господині і провели конкурс бутербродів «Бутс».

Під час виготовлення наших «витворів мистецтв» (по-іншому назвати не можливо), педагог-організатор клуба розповіла дітям про історію виникнення бутербродів та його основника Ніколу Коперника, про види бутербродів в різних країнах. Дівчата підготувались до конкурсу заздалегідь та дуже відповідально. І ось, нарешті, підведення підсумків. Серед номінацій були такі, як «Найкращий бутерброд», «Найсмачніший», «Найгарніший», «Найбрутальніший», «Економ-бутерброд » та «Найоригінальніший». Перемогу здобули Схабицька Марія та Сурело Анастасія, які розподілили перше місце порівну. Але, насправді, всі представлені бутерброди були дуже смачними, красивими, економічно-не дорогими та кожен цікавим по-своєму. Після дегустації ми з вихованцями клуба вирішили проводити подібні кулінарні змагання кожного місяця.

Наступним було свято 8 Березня.

Хлопці, які відвідують клуб, привітали дівчат зі святом та підготували їм маленький сюрприз, втілившись на деякий час в жіночий образ. Було дуже несподіванно та весело. Після цього на дітей чекала весела святкова ігрова програма, жартівлива безпрограшна лотерея, нагородження титулованими грамотами та солодкий стіл.

Ну, а далі вихованців клуба «Фортуна» та сусіднього клубу «Юність» чекала підготовка до виступу на фестивалі СТЕМів «Талія та Мельпомена» серед вихованців клубів за місцем проживання. Після голосних дебатів та складного вибору серед можливих варіантів сценок, пропонованих педагогами-організаторами Нікуліной Надією Петрівной та Безкровной Анастасіїєю Михайлівною, ми з дітьми зупинили свій вибір на красивому та музичному сценарії індійського фільму. Але не просто індійському фільмі, а породії на кінофільм «Москва сльозам не вірить» в індійському стилі. А як це у нас вийшло - оцінило журі. Ми здобули 2 місце серед клубів за місцем проживання! Радості не було меж!

Але місяць березень скінчився і життя в клубі продовжується.

Що чекає вихованців клуба «Фортуна» в квітні - ви дізнаєтесь, якщо завітаєте до нас на гостину за адресою вул. Доценка 26-а, клуб за місцем проживання «Фортуна».

Приходьте, ми завжди раді Вас бачити.

/Files/images/zpiIZPQSoQY.jpg

/Files/images/Центр/vSVbrFzK3FY.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 336

Коментарi