• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Конкурс дитячого малюнку "Кольорові олівці"

Конкурс дитячого малюнку "Кольорові олівці"

2015-04-07

/Files/images/Центр/-Cjvs0p61tM.jpg

В клубах за місцем проживання протягом двох місяців проходив конкурс дитячого малюнку "Кольорові олівці". Час підвести підсумки.

Організатором конкурсу був комунальний заклад «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради. Для роботи з організації та проведення конкурсу безпосередньо були залучені педагоги-організатори клубів за місцем проживання Центру.

Метою конкурсу стало: естетичне виховання дітей, залучення їх до заняття художньою творчістю, розвиток творчих здібностей.

Завданнями конкурсу були:

- Сприяння розкриттю творчих здібностей вихованців клубів за місцем проживання;

- Виявлення творчих та талановитих вихованців;

- Забезпечення участі в конкурсі якнабільшого числа вихованців клубів за місцем проживання.

Конкурс проводився під загальною темою "Подих весни". Конкурсні роботи брали участь у 4 номінаціях (кожна робота в одній з номінацій). Конкурсні номінації: "Квітковий вернісаж" (малюнки з весняними квітами, природою), "Весняні улюбленці" (малюнки з тваринами), "Святкова весна" (малюнки з сюжетами, що пов`язані з весняними святами), "Весна оригінальна" (малюнки на оригінальні всеняні сюжети). Також була введена спеціальна номінація "Творчий педагог", в якій могли взяти участь педагоги-організатори клубів.

Конкурс мав декілька етапів: підготовчий (оголошення теми та номінацій, а також виконання робіт локально в клубах за місцем проживання), конкурсний (передача малюнків на оцінку до журі), виставка малюнків (організація виставки кращих малюнків в клубі "Прометей"), нагородження переможців (проведення заходу з метою нагородження переможців конкурсу).

До складу журі конкурсу "Кольорові олівці" увійшли організатори та запрошені спеціалісти (особи, що мають педагогічну освіту або особи пов’язані з позашкільною та неформальною освітою дітей та молоді). Переможцями конкурсу було визначено по три роботи у кожній номінації. Та члени журі не змогли залишитися байдужими і до інших робот, тож деякі з них були відзначені спеціальними призами. Всі переможці отримали грамоти та заохочувальні подарунки. Тож вітаємо переможців, а всім учасникам бажаємо творчої наснаги та натхнення!

Долучайся до роботи клубів за місцем проживання - з нами веселіше!

/Files/images/Центр/ID2Lmh6PyjI.jpg

/Files/images/Центр/1bizIB1Nras.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 231

Коментарi