Свято поезії в клубі "Інтелект"

2015-03-30

Логотип

Напередодні Всесвітнього дня поезії в клубі за місцем проживання «Інтелект» був проведений пізнавально-виховний захід «Чарівна сила поезії».

Під час заходу діти дізналися про історію виникнення цього свята, чому саме у березні місяці це свято відзначають та багато іншої цікавої інформації. Вихованці клубу мали змогу розкрити свої таланти, продемонструвати свої здібності та знання у світі поезії.

Незвичайні гості були присутні на святі – це вірші, які заздалегідь підготували діти. Вихованці розповідали вірші не тільки зі шкільної програми, а й ті, що вивчили самостійно. Вони продемонстрували свої знання української поезії та фольклору, розповіли про те, що й самі у години натхнення складають вірші. Захід став справжнім святом поезії. А яке ж свято без веселих та цікавих ігор та завдань?

Вихованці клубу змагалися у розгадуванні віршованих анаграм, самостійно намагалися скласти метаграми. Також із задоволенням взяли участь у конкурсі віршованих скоромовок, приказок й прислів’їв.

Наприкінці заходу вихованці мали змогу продемонструвати свої акторські здібності. Всі діти із задоволенням інсценували казку – експромт. Ніхто не залишився осторонь. Всі присутні одержали ролі і намагалися зобразити своїх героїв найбільш яскраво жестами, мімікою та рухами, але без слів.

Діти настільки захопилися цим театралізованим дійством, що виявили бажання самостійно написати продовження цієї казки та скласти свою, власну.

Педагог-організатор клубу «Інтелект» Морська І.В.

Кiлькiсть переглядiв: 296

Коментарi