II етап спартакіади «Здоров’я»

2015-02-26

/Files/images/Центр/1.jpg

II етап спартакіади «Здоров’я»

В клубах за місцем проживання відбулося чергове спортивне свято. 25 лютого пройшов фінал II етапу щорічної спартакіади «Здоров’я» з настільного тенісу. З трьох відбіркових груп до фінальної частини потрапили чотири найкращі команди, які запекло змагалися за перемогу. Фіналістами змагань стали команди клубів: «Десна», «ВСПР», «Щит княжого міста» та «Червоні вітрила».

На спортивному заході були присутні почесні гості - спеціаліст Центру «Спорт для всіх» Березюк А.І., відповідальний секретар обласного осередку НОК України, заслужений майстер спорту України з біатлону, призерка чемпіонатів світу та Європи - Лемеш Н.П.

Після закінчення змагань були виявлені переможці. Ними стали:

I місце – команда клубу «Десна»

II місце - команда клубу «ВСПР»

III місце - команда клубу «Щит княжого міста»

Також в кожній команді було нагороджено кращих гравців. В команді «Десна» - Власенко Валерія, команді «Щит княжого міста» - Майоренко Костянтина, команді «Червоні вітрила» - Вовка Даниїла, команді «ВСПР» - Коростильова Максима.

Ми від щирого серця вітаємо всіх переможців та бажаємо їм підкорення ще більших спортивних висот.

Організаторами свята стали: комунальний заклад «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради, Чернігівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та обласний осередок НОК України.

Щиру подяку висловлюємо адміністрації ресторану «Дружба» за плідну співпрацю.

/Files/images/4 (2).jpg/Files/images/Центр/4 (1).jpg

/Files/images/Центр/2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 209

Коментарi