• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вихованці клубу "Берегиня" відвідали бібліотеку

Вихованці клубу "Берегиня" відвідали бібліотеку

2015-02-06

/Files/images/Центр/uq1ykTFjYz0.jpg

6 лютого в філії № 2 дитячої бібліотеки відбувся незвичайний захід. До бібліотеки завітали вихованці клубу за місцем проживання "Берегиня" та їх педагог-організатор Ковтун Марина Ігорівна. Всі бажаючі мали змогу записатися до бібліотеки, ознайомитися з її книжковим фондом.

Учасники прослухали цікаву розповідь про казкарів Англії, взяли участь у вікторині "Література туманного королівства". Родзинкою зустрічі стала чудова інсценізація анлійською мовою "Перекладач", яку підготували вихованці клубу. Вона викликала сміх та шалені оплески! Ролі виконали учні колегіуму №11 та ліцею №15 Артур Пономаренко, Валерія Міщенко, Катерина Юрченко та Христина Булах. Юні актори грали дуже артистично та невимушено.

/Files/images/Центр/KS9V3Bo0u9c.jpg

Епілогом зустрічі стало складання спільних планів на майбутнє за участю відвідувачів та працівників бібліотеки, а також вихованців клубу та їх педагога-організатора.

Взагалі, клуби мікрорайону часто співпрацюють з філією № 2 дитячої бібліотеки, адже там завжди цікаво. Вже на цьому тиждні клуб "Джерельце" зібрався вкотре відвідати бібліотеку. Вихованці клубу та педагог-організатор Бойко Тетяна Георгіївна підготували для відвідувачів творчу майстерню до Дня Св. Валентина. Тож чекаємо нових розповідей про чудову та фантастичну країну знань - дитячу бібліотеку!

/Files/images/Центр/ckqc1uyYK0g.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi