Про вареники та жартівників

2015-02-02

/Files/images/Центр/-1cJ-0Nb3UA.jpg

Для відвідувачів відділу соціально-профілактичної роботи 1 лютого стало справжнім святом. Цього дня найактивніших вихованців відділу запросив в гості ресторан «Колиба».

В призначений час на порозі закладу нас гостинно зустріла адміністратор ресторану Жанна.

Дітям запропонували прийняти участь в майстер-класі з приготування вареників. Професійно і доступно, кухар ресторану Наталія Анатоліївна, поділилась рецептами приготування тіста і начинки, різними способами ліплення вареників. Нам був запропонований рецепт класичних, з картоплею. Діти з радістю пробували місити тісто, розкатувати його, і ліпити вареники. Хлопці в котрий раз намагались довести, що чоловіки – найкращі кухарі, і, чесно кажучи, вдавалось їм це непогано. Особливу цікавість викликав спосіб ліплення «віночком». Наліпивши цілу купу різноманітних вареників, діти вирушили на вулицю, нагуляти апетит . Всі бажаючі змогли постріляти в тирі, покататись на гойдалках, прогулятись до міні-зоопарку. Фазани, гуси, цесарки, кози, вівці – і це неповний перелік тих, хто зустрів нас там. Всі бажаючі сфотографувались на пам'ять з місцевим котом☺

/Files/images/Центр/HIjZhoTBD08.jpg

Непомітно пролетів час і Жанна покликала нас за стіл. Дітей пригостили дуже смачним узваром, і запросили куштувати вареники з сметаною. Звісно, зроблені своїми руками, вони були дуже смачні. Жартівникам, які насипали в деякі з них перцю та солі, ці ж вареники і потрапили в тарілки ☺.

Святковий настрій дітей був найкращою оцінкою гостинності ресторану. Приємно вразили затишна обстановка в народному стилі, українське вбрання персоналу, ввічливе ставлення до клієнтів. Додому всі повертались з посмішкою і задоволенням від гарно проведеного дня. Тепер діти зможуть приготувати вареники вже вдома, самостійно та здивувати своїми вміннями рідних.

/Files/images/Центр/v2qCgoOGb5g.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 205

Коментарi