• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітаємо клуб "Берегиня" з перемогою в конкурсі!

Вітаємо клуб "Берегиня" з перемогою в конкурсі!

2015-01-22

/Files/images/Центр/IMG_2575.jpg

З 15 грудня по 17 січня магазин-студія "Макош" при підтримці ліги ділових та професійних жінок Чернігова провів новорічний конкурс "Новорічна Овечка/Кізочка". В конкурсі взяли участь і вихованці клубу "Берегиня" та їх педагог-організатор Удовенко Ольга Іванівна. Вони презентували велику композицію "Козел з Козою до світанку сиділи тихо біля ганку". Роботи можна було виготовляти в будь-якій техніці, головне - розкрити тематику конкурсу.


Конкурс проводився з метою не лише підтримати творчих людей міста, а й допомогти родині загиблого воїна. Головна мета заходу - підтримати сім'ю Олійник. Без чоловіка і батька залишились дружина Анастасія Олійник 1992 р.н. та донька Амеліна-Аріанна 2008 р.н., а хлопчик народився в січні 2015 року. Всі кошти від продажу виробів будуть передані родині. Також гроші можна пожертвувати поклавши їх безпосередньо до скриньки, що встановлена в магазині.


20 січня відбулася презентація робіт учасників та підведення підсумків конкурсу. За результатами голосування журі композиція клубу "Берегиня" отримала 3 місце. Вітаємо переможців та дякуємо організаторам за чудовий конкурс та приємні призи!

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi