• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ІІ Міський дитячий інтелектуальний турнір з гри "Що? Де? Коли?"

ІІ Міський дитячий інтелектуальний турнір з гри "Що? Де? Коли?"

2011-11-18

18 листопада 2011 року відбувся ІІ Міський дитячий інтелектуальний турнір з гри «Що? Де? Коли?». В турнірі взяли участь команди з учнів 9-11 класів сформовані на базі клубів за місцем проживання та шкіл міста.

Турнір пройшов в результаті співпраці комунального закладу «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради, управління освіти Чернігівської міської ради та Чернігівської міської молодіжної громадської організації «Клуб інтелектуальної молоді – КІМ».

Місцем проведення гри стала актова зала спеціалізованої загальноосвітньої середньої школи №1 з поглибленим вивченням іноземних мов. Саме ця зала змогла вмістити рекордну кількість команд – 34.

Цього року турнірна гра відбувалась паралельно в двох підгрупах: дитячо-підліткових клубів за місцем проживання та шкіл міста.. В кожній з підгруп окремо визначалися переможці. Підгрупу клубів представляли 14 команд і 20 команд – підгрупу шкіл. Загалом у заході прийняло участь більше 200 учасників.

Головну мету турніру організатори вбачають у наданні дітям можливості реалізації власних інтелектуальних здібностей, залучення дітей та підлітків до традицій змістовного і корисного дозвілля. Турнір сприяє досягненню більш тісної співпраці клубів за місцем проживання зі школами міста, популяризації роботи Центру та клубів за місцем проживання загалом, впровадження інноваційних форм та методів роботи з дітьми та молоддю, популяризації руху інтелектуальної молоді Чернігова.

Побідні змагання відбуваються в Чернігові вже третій рік поспіль, та вдруге турнір проводився на загальноміському рінні.

Гра складалася з 3-х турів по 12 запитань кожен. Протягом напруженої боротьби перемога знайшла своїх володарів.

Результати гри:

Підгрупа клубів -

ІІІ місце – команда «Чайка» (клуб «Чайка»);

ІІ місце – команда «Дельфінчик» (клуб «Червоні вітрила»);

І місце – команда «Лідер» (клуб «Юніор»).

Підгрупа шкіл -

ІІІ місце – команда «Драйвери» (ЗНЗ №3);

ІІ місце – команда «Тайм-аут» (ЗНЗ №7);

І місце – команда «П’ятнашки» (ліцей №15).

Від щирого серця вітаємо учасників та переможців турніру!

Не залишились учасники та переможці і без подарунків.

Підтримку в організації та проведенні турніру надав відділ у справах сім`ї та молоді Чернігівської міської ради та управління освіти Чернігівської міської ради. Усі команди отримали в подарунок солодощі та пам’ятні сувеніри.

Організатори турніру висловлюють щиру подяку спонсорам, які активно підтримали проведення турніру.

Команди, що посіли ІІ місця, отримали спеціальні командні сертифікати-запрошення та можливість відвідати 3D кінозал в кінотеатрі ім. Щорса.

Переможці турніру – команди «Лідер» та «П`ятнашки» - забрали з собою пам`ятні кубки за І місце та запрошення від мережі закладів швидкого харчування «Чікен Хат» цього ж вечора відсвяткувати усією командою свою перемогу.

Окремий подарунок від ще одного спонсору - кінотеатру «Дружба» - запрошення на безкоштовний перегляд фільму, отримали абсолютні чемпіони турніру – команда ліцею №15 «П’ятнашки».

Організатори заходу висловлюють щиру подяку відділу у справах сім’ї та молоді Чернігівської міської ради, відділу виховної роботи та охорони дитинства управління освіти Чернігівської міської ради та адміністрації СЗСШ №1 за активну співпрацю при організації та проведенні заходу.

ЧГК_2011

ЧГК_2011

ЧГК_2011ЧГК_2011

ЧГК_2011ЧГК_2011

Кiлькiсть переглядiв: 228

Коментарi