"Ой господарю,пусти в хату Меланку!

2015-01-14

/Files/images/6jjaXpPDXEA.jpg

"Ой господарю,пусти в хату Меланку!А ще дозвольте козу завести!"
Саме так починали свою щедрувальну ходу вихованці та педагоги клубів за місцем проживання «
Фортуна» ,«Юність» та ВСПР.

Для дітей,які відвідують клуби- таке дійство було вперше. Вшанування українських народних традицій, педагог-організатор Нікуліна Надія Петрівна та вихованці клуба «Фортуна» вперше спробували реалізувати минулого року на святі «Щедрий вечір або як на Васильйов день». Захід вийшов цікавим для дітей, адже вони багато дізналися про українські традиції зимових свят, змогли повеселитися та пощедрувати.

А цього року вихованцям клубу захотілося оригінальності, того, що вони ще не пробували, а саме зробити театралізовану виставу та поздоровити мешканців мікрорайону зі святами. Щоб веселіше було щедрувати до свого гурту діти запросили друзів з інших клубів, приготували невеличку виставу, підібрали образи,серед яких невідємними героями святкувань були Меланка, Коза та Лікар.

І ось о 15.00 всі в зборі, останню репетицію завершено і схвильований та веселий гурт юних щедрувальників готовий вирушати. .Район вул. Рокосовського, де розташовані вищеназвані клуби, став для дітей їх першою сценою, а підприєства, організації, магазини, банки та прості перехожі - вдячними слухачами. Діти бажали всім миру, злагоди, добрата та щастя в наступному році. Емоції і радість від виступу сповнювала дітей, а педагогів – гордість за наших маленькіх акторів. Діти дуже хотіли відвідати школи, в яких навчаються - №27 та №30. Дирекція шкіл була приємно вражена.

Порадувала і щирість винагороди, яку наступного дня ми дітям перетворили в імпровізований "солодкий круглий стіл". За столом вирішено було і наступні роки радувати своїми виступами, а якими і кого - це поки маленька таємниця.

Чекаємо на всіх бажаючих в клубі «Фортуна» по вул.Доценка 26-а. З нами весело і цікаво!

/Files/images/zhmQaNwqYTY.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 178

Коментарi