• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День Св. Миколая в клубах за місцем проживання

День Св. Миколая в клубах за місцем проживання

2014-12-19

/Files/images/Центр/x_705686f7.jpg

Одним з найчарівніших свят року є День Св. Миколая, адже саме в цей день можуть збутися найзаповітніші дитячі мрії. Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання також не міг пройти осторонь та не відзначити це дитяче душевне свято. В клубах відбувся комплекс заходів, до якого увійшли творчі майстерні в клубі «Фортуна» та «Джерельце», розважальний захід «Св. Миколай до нас завітай!» в клубі «Україна», святковий ранок «Миколайчик для слухняних» в клубі «Юність», святковий захід «Весела ігротека» в клубі «Червоні вітрила», тематична вікторина в клубі «Камертон».

Всі заходи пройшли у дружній та радісній атмосфері. Св. Миколай завітав до клубів з привітаннями, подарунками та іграми. Гість свята розповів дітям про те, як слід поводитися продовж року – бути чемним, слухатися дорослих, допомагати молодшим братикам та сестричкам, шанувати дідусів та бабусь, старанно вчитися. Вихованці клубів, в свою чергу, пообіцяли дотримуватися настанов Св. Миколая у наступному році. Також під час святкових заходів було виготовлено безліч цікавих та творчих дитячих робіт-сувенірів, якими вихованці поздоровили зі святом своїх рідних. Тож з впевненістю можна сказати, що свято вдалося.

Цей день розпочинає ланку новорічних свят, що традиційно в нашій країні триватимуть цілий місяць. Звичайно не забудуть про ці свята і в клубах за місцем проживання. На відвідувачів клубів чекають комплекси заходів до Нового року, Різдва та Старого Нового року. Але в цьому році – новорічні свята особливі. Всі мешканці нашої країни звертатимуть більше уваги не на зовнішні їх атрибути – мішуру, салюти, веселощі, а на внутрішню – духовність, віру в чудо, бажання зробити приємне чи підтримати ближнього.

Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання запрошує всіх бажаючих до себе на гостину з побажаннями миру та злагоди у новому році.

Кiлькiсть переглядiв: 224

Коментарi