Осінній бал у стилі Hollywood

2011-10-28

28 жовтня у Чернігові в міському Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання відбувся один із масштабних розважальних масових заходів навчального року - «Осінній бал в стилі Hollywood».

На ньому були присутні найактивніші та найініціативніші вихованці клубів за місцем проживання. На думку організаторів, захід є одним із елементів системи мотивації дітей до відвідання клубів за місцем проживання, формування в них активної життєвої позиції та сприяння змістовному проведенню дозвілля.

Щороку на захід запрошуються вихованці клубів, які яскраво проявили себе протягом минулого навчального року, були найкращими помічниками для педагогів-організаторів, брали участь в усіх розважальних та фізкультурно-оздоровчих заходах клубів.

Осінній бал у стилі Hollywood пройшов вдало. Цікава інформація та завдання допомогли повно розкрити тему заходу – все про голлівудські фільми та акторів. Діти мали змогу відчути себе справжніми голлівудськими зірками. На них чекали веселі та пізнавальні конкурси, дискотека та солодкі призи. Більшість дітей були в образах відомих кіно-героїв або голлівудських акторів та брали участь у дефіле-показі костюмів. Також працювали імпровізована червона доріжка, студія Уолт Діснея та пагорб Голлівуд, де діти із задоволенням фотографувалися на згадку.

Кожен учасник отримав подяку за активну участь у заходах Центру та житті клубу протягом навчального року.

/Files/images/CIMG7330.JPG/Files/images/CIMG7326.JPG/Files/images/CIMG7355.JPG/Files/images/CIMG7366.JPG/Files/images/IMG_0664.jpg/Files/images/IMG_0689.JPG/Files/images/IMG_0708.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 237

Коментарi