Новий проект "Історія іграшки"

2014-12-01

/Files/images/10sdnl_500.jpg

УВАГА! УВАГА! УВАГА!

Оголошується новий проект «Історія іграшки»

Мета: ознайомити вихованців з історією новорічної іграшки; виховувати у вихованців відчуття краси, бережливого ставлення до речей, цікавість до національної культури; розвивати аналітичні, пошукові, творчі здібності дітей.

Тривалість проекту: 1 грудня 2014 р. – 31 січня 2015 р.

Зміст проекту полягає у дослідженні історії старої або нової новорічної іграшки. Роботи приймаються у вигляді малюнків, рефератів, оповідань, казок, творчого альбому, іграшкового літопису, віршів, електронних презентацій, відео тощо.

Схема реалізація проекту:

1. Педагог-організатор інформує дітей про проект, розміщає оголошення.

2. Педагог-організатор організовує роботу над проектом – планує та розробляє разом з дітьми колективний проект та/або мотивує дітей до індивідуальних проектів.

3. До 18 січня 2015 р. всі проекти необхідно здати методисту Центру. Також проекти можна надсилати на сторінку https://vk.com/id272096246 .

На переможців чекають приємні подарунки. Переможців буде визначено до 31 січня 2015 р.

Також нагадуємо про три новорічні конкурси, що вже проходять в Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання.

Конкурс "Новорічна красуня" - на найкращу клубну ялинку. Критерії оцінки: оригінальність рішення, естетика, цілісність композиції. Переможці: обирається одна найкраща ялинка-переможець. Можливі додаткові нагороди для інших ялинок.

Конкурс "Новорічні друзі" - на найкраще новорічне фото з друзями. Фото надсилати на сторінку http://vk.com/id272096246 до 31 грудня включно. Критерії оцінки: оригінальність рішення, естетика, виконання. Переможці: обирається одне найкраще фото. Можливі додаткові нагороди для інших фото.

Конкурс "Новорічний символ року" - на найкращий символ року (козу чи вівцю) виготовлений в будь-якій декоративно-прикладній техніці. Від клубу допускається будь-яка кількість композицій чи виробів. Виставка виробів та композицій буде проходити в клубі "Прометей" з 17 по 31 грудня. Переможці: обирається один найкращий символ року.Можливі додаткові нагороди для інших виробів чи композицій.

Успіхів всім та творчого натхнення!

Кiлькiсть переглядiв: 317

Коментарi