Клуб "Чайка"

2014-11-21

/Files/images/-ad1GA_ZSik.jpg

Вже 7 років в нашому місті в оновленому форматі працюють дитячі клуби за місцем проживання, що входять до складу Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання. Їх двері завжди відкриті для дітей та підлітків різних мікрорайонів міста. Кожен клуб є унікальним та має свою особливу атмосферу й можливості для різностороннього розвитку дитини. «Cпасибі тобі «Чайка», що вивела в життя!» - рядок з вірша дідуся одного із вихованців клубу.

«Чайка» знаходиться за адресою вул. Серьожнікова, 5. Серед відвідувачів діти не лише з найближчих будинків, а й з інших районів міста. Клуб для них – це, насамперед, можливість цікаво та з користю провести вільний час, поспілкуватися з друзями, проявити свої таланти та здібності.

У клубі працює педагог-організатор Тетяна Васкова - одна з найініціативніших педагогів Центру. Вона творча особистість, завжди знає чим зайняти дітей у їх вільний час, виховує у них любов до Батьківщини, високі моральні принципи та повагу до дорослих. В кубі діти можуть відвідати ігротеки, розважальні програми, виховні заходи, грати в настільні ігри тощо, особливу увагу приділяють творчим майстерням.

Улюблений матеріал, з яким вподобають працювати вихованці – кольоровий папір. Тетяна Миколаївна навчає своїх підопічних робити з нього різноманітні листівки, фігурки та прикраси. Є і більш складні роботи, які виконуються у техніці орігамі – квіти, фігурні композиції. Роботи вихованців неодноразово брали участь у різноманітних творчих конкурсах. Постійно проводяться розважальні та пізнавальні заходи – «День іменинника», «День дитини», «Новорічні пригоди» та багато інших. Вихованці клубу постійно беруть участь у спільних масових заходах, що проводяться між клубами Центру.

Окрім цього на території клубу працюють гурток «Гайдинг» від Чернігівської міської дитячої організації Асоціація Гайдів України «Полісяночка» на чолі з керівником гуртка Тетяною Дока. В свою чергу гуртком «Надзвичайно секретно» від Благодійної організації Чернігівського обласного благодійного фонду «Палітра» опікується Марина Антішко. Детальнішу інформацію про гуртки можна дізнатися безпосередньо в клубі.

До клубу можна доїхати автобусними маршрутами № 7, 27, 30, 36, 39, 44, тролейбусними маршрутами 1, 2, 8. Відвідати клуб діти можуть за графіком роботи педагога-організатора (на І семестр 2014-2015 н.р.: вт. 15.00-19.00, ср. 13.00-17.00, чт. 15.00-19.00, пт. 15.00-19.00, сб. 10.00-14.00, нд., пн. – вихідні дні).

Кiлькiсть переглядiв: 448

Коментарi